Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

El Šarāvi atgriežas Romā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

El Šarāvi atgriežas Romā
Stefans el Šarāvi ''Roma'' treniņā. Foto: AS Roma

Ēģiptiešu izcelsmes itāļu futbolists Stefans el Šarāvi pēc pusotru gadu ilga perioda Ķīnas Superlīgas komandā ''Shanghai Shenhua'' atgriezies Itālijas A sērijā un pārstāvēs ''Roma'' vienību, kurā pirms došanās uz Āziju pavadīja trīs sezonas.

Kreisā spārna pozīcijā spēlējošais el Šarāvi ''Shanghai Shenhua'' pievienojās 2019. gada 8. jūlijā par 16 miljoniem eiro. Ķīnas komandas rindās futbolists aizvadīja 19 mačus un guva četrus vārtus, trīs no tiem Ķīnas Futbola asociācijas kausa ietvaros.

''El Šarāvi, kas svarīgi, ir spēlētājs, kurš lieliski pārzina itāļu futbolu. Viņš uzreiz spēs palīdzēt komandai, kā arī viņam ir nepieciešamās kvalitātes, kas spēs pastiprināt mūsu komandu ilgtermiņā. Pats spēlētājs arī vēlējās atgriezties Romā un tā ir laba zīme treneriem,'' sacīja ''Roma'' komandas galvenais treneris Paulo Fonseka.

''Kad pirmo reizi pievienojos Romas komandai, es uzzināju, cik īsā laikā iespējams iegūt dziļu iespaidu par pilsētu un komandu. Kad pametu ''Roma'', es ātri atskārtu, ka klubam un pilsētai vienmēr būs īpaša vieta manā sirdī. Šobrīd nevaru sagaidīt, kad atkal varēšu pārstāvēt šo klubu un tā krāsas laukumā,'' īpašo saikni ar Romas komandu un pašu pilsētu pēc atgriešanās klubā komentēja Stefans el Šarāvi.

Laika posmā no 2016. līdz 2019. gadam 28 gadus vecais futbolists ''Roma'' sastāvā piedalījās 139 spēlēs un guva 40 vārtus. Stefans el Šarāvi karjeru uzsāka Dženovas vienībā, bet pēc tam spēlējis Padujas pilsētā bāzētajā komandā, ''Milan'' un ''Monaco'' meistarkomandās. Spēlētājs pārstāvējis arī Itālijas jauniešu izlases, bet kopš 2012. gada aizvadījis 28 mačus Itālijas nacionālajā valstsvienībā, gūstot sešus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.asroma.com/en/news/2021...
https://www.football-italia.net/165...