Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Pjonteks Milānā ierodas ar troksni: divi vārti uzvarā pār "Napoli"

Pjonteks Milānā ierodas ar troksni: divi vārti uzvarā pār "Napoli"
Kšištofs Pjonteks. Foto: EPA/Scanpix

Itālijas kausa pusfinālā šovakar iekļuva „Milan”, kas ar 2:0 apspēlēja pagājušās sezonas vicečempioni un šīs sezonas A Sērijas vicelīderi ”Napoli”. Abus vārtus guva jaunais poļu uzbrucējs Kšištofs Pjonteks, kurš piedzīvoja savu debiju Milānas komandas sākumsastāvā.

Pirms gada Kšištofs Pjonteks kopā ar Denisu Rakelu gatavojās Polijas Ekstraklases atsākšanai „Cracovia” stadionā. Pēc lieliska pavasara dzimtajā Polijā Pjonteks par četriem miljoniem eiro pārcēlās uz „Genoa”, izcēlās ar 13 vārtiem 19 A Sērijas spēlēs un pirms nedēļas 35 miljonus eiro vērtā transfērā pārcēlās uz Milānu. Savu iespaidīgo ceļojumu futbola pasaulē Pjonteks izskatās gatavs turpināt arī Milānā un šovakar 23 gadus vecais poļu uzbrucējs savu debiju „Milan” sākumsastāvā atzīmēja ar diviem vārtu guvumiem.

Pjonteks uz maiņu iznāca jau sestdienas spēlē A Sērijā, kad „Milan” cīnījās neizšķirti 0:0 pret „Napoli”. Šovakar viņš bija sākumsastāvā un jau 11. minūtē atvēra savu rēķinu. „Napoli” aizsargs Nikola Maksimovičs neapstrādāja gaisa bumbu pēc tālas „Milan” piespēles, un Pjonteks par to sodīja, savācot bumbu un sitot precīzi izgājienā viens pret vienu.

Pēc 15 minūtēm Pjonteks Milānas pārsvaru dubultoja, šoreiz izcili nospēlējot individuāli. Viņš ātrajā uzbrukumā saņēma bumbu soda laukuma stūrī pie gala līnijas, kur palika pret diviem pretspēlētājiem, un Pjonteks pavilka bumbu uz soda laukuma vidu, no kurienes izdarīja sarežģītu sitienu pagriezienā, trāpot tālajā vārtu stūrī un liekot „Milan” faniem skandēt viņa vārdu. Savās pirmajās 46 minūtēs „Milan” sastāvā (ieskaitot sestdienas debiju) Pjonteks guva vairāk vārtus nekā uz „Chelsea” pārgājušais argentīnietis Gonsalo Igvains iepriekšējo 12 spēļu laikā...

Otrajā puslaikā „Napoli” nespēja atspēlēties un nemaz tik daudz vārtu gūšanas momentus neradīja. Pjonteka tautietis Arkadiušs Miliks vienus vārtus gandrīz „Napoli” atguva, taču no vārtu priekšas bumbu prom aizsita Alesio Romaņoli. Savukārt nedaudz vēlāk „Milan” no vārtu zaudējuma glāba Džanluidži Donnarumma, atvairot pēc stūra sitiena vārtos lidojošu bumbu, kamēr mača izskaņā Miliks nerealizēja soda sitienu no tuvas distances.
„Milan” Itālijas kausa pusfinālā sacentīsies ar Milānas „Inter” un Romas „Lazio” dueļa uzvarētāju, kas tiks noskaidrots ceturtdien, bet rītdien savus pusfinālus izspēlēs „Fiorentina” un „Roma”, kā arī „Atalanta” un „Juventus”.

Pjonteka otrais vārtu guvums šodienas spēlē

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/133...


, 2019-01-30 01:34, pirms 5 gadiem
Papētīju, cik mūsu gaidāmās kvalifikācijas grupas komandās spēlētāji spēlē Eiropas top5 līgās:
Polija: 26
Austrija: 35
Izraēla: 2
Slovēnija: 16
Maķedonija: 3

Latvijas spēlētāju skaits Eiropas top15 Līgās: 3
Aptuveni varat spriest, cik kvalitatīvas rezerves mums ir
, 2019-01-30 06:05, pirms 5 gadiem
Redz ka karjeru var uztaisit, ja smagi trenejas!!! Kopa ar Rakelu speleja Polija viena komanda, viens izlidoja atpakal uz Latviju, otrs izsitas lidz AC Milano vienas sezonas laika, luk Jums piemers!!!
Kamer musu zvaigznites, doma piedzerties, matinus pakrasot jeb kadus tatoo uzlikt!!!
, 2019-01-30 08:46, pirms 5 gadiem
Kas tas par Pjonteku? 😂
, 2019-01-30 09:05, pirms 5 gadiem
Varbut Pjateks? Lai vai kā, ar viņa un Paqueta ierašanos Milāna izskatās visnotaļ kaujasspējīga - kopā ar jau esošajiem Suso, Cutrone, Calhanoglu + sakarīgu aizsardzību. Vēl ne tik sen viss izskatījās bēdīgāk. Labs darbs (lasīt - transferi) padarīts.
raimonds_ozolinsh_1260175650679153 rakstīja: Kas tas par Pjonteku? 😂
, 2019-01-30 09:10, pirms 5 gadiem
timoty rakstīja: Varbut Pjateks? Lai vai kā, ar viņa un Paqueta ierašanos Milāna izskatās visnotaļ kaujasspējīga - kopā ar jau esošajiem Suso, Cutrone, Calhanoglu + sakarīgu aizsardzību. Vēl ne tik sen viss izskatījās bēdīgāk. Labs darbs (lasīt - transferi) padarīts.
Visu cieņu džekam, Poļi cer uz jauno Levandovski. Varēs arī vilku aizsardzību izārdīt!
, 2019-01-30 09:44, pirms 5 gadiem
Piątek - piektdiena
, 2019-01-30 15:41, pirms 5 gadiem
Milanai super noveicas ar vina transferu, ceru, kad vinam klasies labi un tiks vismaz lidz Sevcenko limenim
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
1

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.