Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Riberī piespriesta trīs spēļu diskvalifikācija par tiesneša pagrūšanu

LETA-DPA. Itālijas A sērijas futbola kluba "Fiorentina" veterāns Franks Riberī nopelnījis triju spēļu diskvalifikāciju un 20 000 eiro naudas sodu par tiesneša asistenta pagrūšanu pēc Itālijas čempionāta spēles nedēļas nogalē, pirmdien spriedumu pavēstīja līgas amatpersonas.

36 gadus vecais Riberī saņēma sarkano kartīti par līnijtiesneša izaicināšanu, kad "Fiorentina" spēlētāji protestēja pret neviennozīmīgi Romas "Lazio" klubam ieskaitītajiem 2:1 uzvaras vārtiem spēles izskaņā un sekojošo 11 metru soda sitienu mača septītajā pieliktajā minūtē, kuru gan Romas kluba rindās nerealizēja ekvadorietis Felipe Kaisedo.

Bijusī Minhenes "Bayern" zvaigzne Riberī pirmdien jau bija atvainojies saviem komandas biedriem, līdzjutējiem un trenerim Vinčenco Montellam, kurš viņu nomainīja mača 74.minūtē.

"Biju ļoti nervozs un vīlies spēles beigās, un ceru, ka mans satrauktais garastāvoklis tiks saprasts," viņš ierakstīja sociālajā tīklā "Twitter".

Montella tika diskvalificēts uz vienu spēli, kā arī sodīts ar 15 tūkstošu eiro lielu naudassodu par savu agresīvo uzvedību pret tiesnesi pēc mača beigām.

Tāpat vienas spēles diskvalifikāciju izpelnījās arī "violeto" aizsargs Luka Ranjēri, kurš nopelnīja otro dzelteno kartīti mačā un 11 metru soda sitienu.

"Lazio" rezervists slovāks Deniss Vavro, kuram sarkanā kartīte tika parādīta par provocējošo attieksmi pret mājinieku līdzjutējiem pēc finālsvilpes, ticis sodīts ar viena mača diskvalifikāciju un 5000 eiro naudassodu.

Izmantotie resursi:
LETA


Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
1

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.