Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Juventus" par 40 miljoniem iegādājas Kanselu, "Arsenal" pirks Papastatopulosu

"Juventus" par 40 miljoniem iegādājas Kanselu, "Arsenal" pirks Papastatopulosu
Žuau Kanselu Milānas "Inter" kreklā
Foto: PA Images/Scanpix

Itālijas spēcīgākais futbola klubs Turīnas "Juventus" savā mājaslapā paziņojis par portugāļu malējā spēlētāja Žuau Kanselu iegādi, savukārt Londonas "Arsenal" ir panākusi vienošanos ar Dortmundes "Borussia" par Sokrata Papastatopulosa pāreju.

Lai arī Žuau Kanselu neiekļuva Portugāles izlasē Pasaules kausam, zaudējot konkurencē Sedrikam Suarešam un Rikardu Pereiram, 24 gadus vecais spēlētājs Turīnas "Juventus" izmaksājis visai daudz – 40,4 miljonus eiro. Iepriekšējo sezonu "Valencia" piederošais Kanselu, kurš var spēlēt labās malas aizsarga pozīcijā un arī aizņemt visu labo flangu shēmās ar trim centra aizsargiem, īrē pavadīja Milānas "Inter".

Debijas sezonā Itālijas A sērijā Kanselu aizvadīja 26 spēles un guva vienus vārtus. Portugāles izlasē viņam septiņi mači un trīs precīzi sitieni. 2015. gadā "Valencia" portugāli par 15 miljoniem eiro nopirka no Lisabonas "Benfica".

Par Londonas "Arsenal" trešo jaunpienācēju kļūs Grieķijas izlases centra aizsargs Sokratis Papastatopuloss, par kura pārdošanu Dortmundes "Borussia" iekasēs 20 miljonus eiro. Karjeras sākumā Papastatopuloss spēlēja Atēnu AEK un Itālijas klubos "Genoa" un "Milan", bet iepriekšējās septiņas sezonas pavadīja Vācijā.

Vispirms divi gadi Brēmenes "Werder", kas 2012. gadā grieķi izpirka par četrarpus miljoniem, un tad piecas sezonas Dortmundē, kas samaksāja 9,5 miljonus. Grieķijas izlasē Papastatopuloss piedalījies 79 mačos un guvis trīs vārtus. Iepriekš "Arsenal" pievienojās Šveices izlases malējais aizsargs Štefans Lihtštainers (par velti no Turīnas "Juventus") un vācu vārtsargs Bernds Lēno (25 miljoni eiro, Lēverkūzenes "Bayer").

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
WelcomeToJU João Cancelo! - Juventus.com


, 2018-06-28 17:01, pirms 6 gadiem
Sokratis jau kādu laiku ir Arsenal spēlētājs, protams, oficiālais paziņojums būs tikai pēc PČ. Līdzīgi ir arī ar Toreiru.
, 2018-06-28 18:39, pirms 6 gadiem
hulkman rakstīja: Sokratis jau kādu laiku ir Arsenal spēlētājs, protams, oficiālais paziņojums būs tikai pēc PČ. Līdzīgi ir arī ar Toreiru.
Un kas ar Banegu? Itkā Seviļa jau nopirka aizvietotāju. Bet nu labi vismaz, ka Leno nopirka un visticamāk Torreiru, savādāk vienus vienīgus pensionārus 30+ ņem.
, 2018-06-29 01:04, pirms 6 gadiem
hulkman rakstīja: Sokratis jau kādu laiku ir Arsenal spēlētājs, protams, oficiālais paziņojums būs tikai pēc PČ. Līdzīgi ir arī ar Toreiru.
Par Toreiru saprotu, bet Sokratis tak PK nespeelee...
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.