Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Dani Alvess paziņo par "Juventus" pamešanu un, visticamāk, pievienosies Gvardiolam

Agris Suveizda

Dani Alvess paziņo par "Juventus" pamešanu un, visticamāk, pievienosies Gvardiolam
Dani Alvess
Foto: Reuters/Scanpix

Brazīliešu futbolists Dani Alvess savā Instagram profilā publicēja atvadu vēstuli Turīnas "Juventus" līdzjutējiem un klubam kopumā, tādējādi oficiāli apstiprinot jau ilgāku laiku cirkulējošās runas par viņa došanos prom.

"Vēlētos pateikties visiem "Juventus" faniem par aizvadīto gadu, komandas biedriem par lielisko uzņemšanu komandā un klubam par to, ka tas spēj izcīnīt uzvaras un sasniegt finālus," teikts labās malas aizsarga Dani Alvesa vēstulē. "Atvainojos "Juventus" faniem, ja viņiem kādu brīdi šķita, ka esmu viņus aizvainojis. Tas nekad nav bijis mans mērķis, man vienkārši ir ļoti spontāna pieeja dzīvei, kura daudziem būtu grūti saprotama… Lai arī es neesmu perfekts, mana sirds ir tīra.

Šodien noslēdzas mūsu profesionālās attiecības, un es sev līdzi paņemšu to mīlestību, kas "Juvi" padara par izcilu klubu. Kā visi zina, es vienmēr saku to, ko domāju un jūtu… Jūtu, ka man vajadzētu pateikties Marotas kungam par man doto iespēju. Viņš ir lielisks profesionālis, kurš savu darbu mīl tik ļoti kā reti kurš…

Es nespēlēju futbolu naudas dēļ. Es futbolu spēlēju tādēļ, ka dievinu šo profesiju un tos, kuri ir tās daļa. Atstāju jūsu ziņā spriest, ko esmu paveicis un ko esmu izdarījis tās labā. Es mīlu futbolu, un nekad nepalikšu kādā vietā tikai naudas dēļ."

Iepriekšējā vasarā Dani Alvess klubam pievienojās kā brīvais aģents un noslēdza līgumu uz diviem gadiem ar iespēju to pagarināt vēl uz sezonu. Tomēr pēc sezonas beigām arvien pastiprinājās runas par 34 gadus vecā brazīlieša vēlmi meklēt jaunu izaicinājumu un atkal apvienoties ar katalāņu treneri Žuzepu Gvardiolu, kura vadībā savulaik aizvadīja lieliskas sezonas Barselonā un kurš tagad trenē Mančestras "City". Turīnas "Juventus" vadība nesen jau bija publiski atzina, ka līgums ar Alvesu tiks izbeigts gadu līdz termiņa beigām.

Kaut arī interesi izrādīja arī Londonas "Chelsea", kas pat esot gadā solījusi par diviem miljoniem eiro lielāku algu, Alvesam drīzumā vajadzētu parakstīt līgumu ar Mančestras klubu. Alvess Itālijas A sērijā aizvadīja 19 spēles un guva divus vārtus, palīdzot "Juventus" izcīnīt kārtējo titulu, bet Čempionu līgā viņam 12 spēles un trīs precīzi sitieni. Sezonas zvaigžņu stundu brazīlietis piedzīvoja Čempionu līgas pusfinālā, kad guva vārtus, izdarīja divas rezultatīvas piespēles un kaldināja uzvaru divu spēļu summā pār "Monaco" (2:0, 2:1).

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BV2nx6D...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-06-28 10:27, pirms 7 gadiem
Nesaprotu , kas visiem patīk tajā Mančesteras šitijā? Vienalga, kāds viņiem būs sastāvs, vienīgais ko viņi var pie šausmīgas veiksmes izdarīt ir uzvarēt PL, uz neko vairāk šitijs nav spējīgs ! (neatbalstu nevienu klubu, esmu neutrāls)

  +1 [+] [-]

, 2017-06-28 10:55, pirms 7 gadiem
No sākuma biju nedaudz skeptisks par Alvesa pievienošanos, jo gribējās jaunāku spēlētāju. Tomēr nedaudz padomājot, tas šķiet ļoti loģisks solis, jo vasarā, kurā vajag piesaistīt 4 jaunus fullbakus, pirkt 4 fulbakus par 40 m katru būtu pārāk traki. Bet Alvess, ņemot vērā viņa pagājušā gada formu, un attiecības ar Pepu, ir ideāls variants uz 1-2 gadiem.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-28 11:09, pirms 7 gadiem
Peps vinju maacees izmantot peec pilnas programmas, vieniigi MC faniem jaabuut nedaudz iecietiigiem, ja kaadreiz caur vinja malu momenti radiisies vinsh labaak uzbruuk, nekaa aizsargaajas, un Juvee, shkjiet, speeleeja maleejo pussargu vai ko taadu.

  -1 [+] [-]

, 2017-06-28 12:02, pirms 7 gadiem
Downgrade, Shitty tāpat neko neuzvarēs.

     [+] [-]

, 2017-06-28 12:06, pirms 7 gadiem
Interesanti, ka ČL grupu turnīra izloze var savest vienā grupā Man City ar Juvi.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-28 12:41, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: City iet pēc kārtējā trebļa!
Kuros gados bija tie iepriekšējie?

     [+] [-]

, 2017-06-28 12:44, pirms 7 gadiem
555 rakstīja: Peps vinju maacees izmantot peec pilnas programmas, vieniigi MC faniem jaabuut nedaudz iecietiigiem, ja kaadreiz caur vinja malu momenti radiisies vinsh labaak uzbruuk, nekaa aizsargaajas, un Juvee, shkjiet, speeleeja maleejo pussargu vai ko taadu.
Juvē viņš spēlēja vai nu labās puses malējo aizsargu sistēmā ar 4 aizsargiem, vai nu labās puses malējo wing back sistēmā ar 3 centra aizsargiem.

  +2 [+] [-]

, 2017-06-28 12:53, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kuros gados bija tie iepriekšējie?
Viņi tak katru gadu iet pēc trebļa. Tik nekad nesanāk.

     [+] [-]

, 2017-06-28 13:10, pirms 7 gadiem
Nezinu, ko jūs tur heitojat, bet City man patīk. Tiesa, patīk, jo tur Sane, Gundogans un Gvardiola arī patīk. Tomēr jāatzīst, ka vismaz kāds angļu klubs uz Eiropas fona kko spēj izdarīt. Alves būs labs papildinājums, tomēr labs RB nav bijis baigi.

     [+] [-]

, 2017-06-28 18:30, pirms 7 gadiem
vieniigaa probleema ka City taapat kaa Barca peedeejos gados nav uz ko no vinja malas centreet-Aguero,Silva,De Bruine,Jesus tomeer ruukjiishi saliidzinot ar Higuainu un Mandzukicu