Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

De Vrejs apstiprina pāreju uz "Inter"

Andrejs Siliņš

De Vrejs apstiprina pāreju uz "Inter"
Stefans de Vrejs
Foto: EPA / Scanpix

Holandiešu futbola aizsargs Stefans de Vrejs apstiprinājis, ka jaunajā sezonā vairs nepārstāvēs Romas "Lazio" un pievienosies citam Itālijas A sērijas klubam Milānas "Inter".

26 gadus vecajam de Vrejam jūnija beigās noslēgsies pašreizējais līgums ar "Lazio" klubu, un aizsargs apstiprinājis, ka galvaspilsētas vienību pēc četru darba gadu cikla pametīs. De Vrejs gan paliks turpat A sērijā, jo parakstījis vienošanos ar Milānas "Inter" klubu. Vienošanās gan vēl jāapstiprina ar oficiālu līgumu, uz kura paraksti tiksot likti pēc tam, kad beigsies pašreizējā līguma termiņš.

"Domāju, ka, spēlējot "Inter", varu spert nākamo soli attīstībā. Nevaru sagaidīt, kad varēšu sākt [gatavošanos jaunajai sezonai ar "Inter"]," de Vrejs apstiprinājis informāciju par pāreju uz "Inter" nīderlandiešu laikrakstam "Algemeen Dagblad". Paredzams, ka de Vrejs parakstīs līgumu ar Milānas klubu uz pieciem gadiem.

De Vrejs un "Lazio" pēdējā aizvadītās sezonas spēlē mājās uzņēma "Inter", un tā bija cīņa ne tikai par augstāku vietu noslēguma tabulā, bet arī vietu Čempionu līgas grupu turnīrā. "Inter" rezultatīvā spēlē (3:2) svinēja uzvaru, nodrošinot ceturto pozīciju un vietu nākamās sezonas Čempionu līgas grupā, kamēr "Lazio" palika piektā un spēlēs Eiropas līgas grupu turnīrā.

De Vrejs profesionāļa karjeru sāka "Feyenoord" rindās, bet uz "Lazio" pārcēlās 2014. gada vasarā, kad Romas klubs iegādājās tobrīd 22 gadus veco spēlētāju par septiņiem miljoniem eiro. Šobrīd futbolista vērtība tiek lēsta 40 miljonu apmērā, taču pāreja uz "Inter" būs par velti, jo līgums ar "Lazio" būs beidzies.

"Lazio" rindās futbolists aizvadīja 118 spēles un desmit reižu pārspēja pretinieku vārtsargus. Nīderlandes izlases sastāvā de Vrejs piedalījies 31 mačā un guvis trīs vārtus. Šobrīd nīderlandieši, kuri nekvalificējās Pasaules kausa izcīņai, gatavojas Nāciju līgai, kur grupā būs jāspēlē pret Vāciju un Franciju. Turnīrs gan sāksies tikai septembrī, bet šonedēļ pārbaudes mačā jātiekas ar Slovākiju, nākamnedēļ - ar Itāliju.

Izmantotie resursi:
https://www.ad.nl

     [+] [-]

, 2018-05-28 18:34, pirms 6 gadiem
To es saprotu! Cilvēkam oficiāli vēl nav beigusies sezona/līgums, bet viņš jau nevar sagaidīt sākt gatavoties nākamajai sezonai!
Veiksmes!!!

     [+] [-]

, 2018-05-28 18:35, pirms 6 gadiem
Oficiali: lazio laikam daudz naudas ka šādi var novilkt līdzlīguma beigām. Būtu laicīgi tirgojusi.

  +1 [+] [-]

, 2018-05-28 18:39, pirms 6 gadiem
"...kamēr "Lazio" palika piektā un spēlēs Čempionu līgas kvalifikācijā" - vai tiešām??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja