Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" spēlētāji nesaņems četru mēnešu algu, klubs ietaupīs 90 miljonus

Andrejs Siliņš

"Juventus" spēlētāji nesaņems četru mēnešu algu, klubs ietaupīs 90 miljonus
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters / Scanpix

Itālijas futbola superklubs Turīnas "Juventus" vienojies ar pirmās komandas spēlētājiem un tās galveno treneri Maurīcio Sarri par algas neizmaksāšanu pēdējos četrus šīs sezonas mēnešus, tādējādi klubs spēs ietaupīt aptuveni 90 miljonus eiro.

Tiek lēsts, ka Ronaldu atalgojums sezonā sasniedz aptuveni 30 miljonus eiro, bet, četrus mēnešus nesaņemot algu, portugāļu superzvaigzne zaudēs desmit miljonus. "Juventus" ziņo, ka kopumā ar šādu soli izdosies ietaupīt aptuveni 90 miljonus eiro.

Spēlētājus sarunā ar kluba vadību pārstāvējis komandas kapteinis Džordžo Kjellīni, kurš ir arī Turīnas universitātes ekonomikas bakalaurs. Ja sezona tiks atsākta un pabeigta, kluba vadība solījusi atgriezties pie šī jautājuma un no laba prāta vienoties par saņemamo atalgojumu atbilstoši konkrētajai situācijai.

Turīnas "Juventus" pozitīvas Covid-19 analīzes konstatētas trim futbolistiem – rezerves centra aizsargam Danielem Rugāni, pasaules čempionam Blēzam Matuidī un Paulo Divalam.

Līdz sezonas pārtraukšanas brīdim "Juventus" A sērijas tabulā bija pirmajā vietā ar 63 punktiem, bet par vienu punktu atpalika Romas "Lazio". Turīnas superklubs ir 35 kārtējs Itālijas čempions un titulu izcīnījis astoņas iepriekšējās sezonas pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/