Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ar Covid-19 saslimušais Divala: "Tagad varu mēģināt trenēties, bet agrāk knapi elpoju"

Agris Suveizda

Ar Covid-19 saslimušais Divala: "Tagad varu mēģināt trenēties, bet agrāk knapi elpoju"
Paulo Divala. Foto: EPA/Scanpix

Argentīnas izlases un Itālijas kluba Turīnas "Juventus" futbolists Paulo Divala tagad jūtoties labāk, taču saslimšanas ar Covid-19 dēļ nav izticis arī bez nepatīkamiem brīžiem.

"Man bija spēcīgi simptomi, taču tagad jau jūtos daudz labāk," kluba YouTube kanālā atklāja 26 gadus vecais uzbrucējs, kurš šosezon Itālijas A sērijā 24 spēlēs guvis septiņus vārtus un izdarījis četras rezultatīvas piespēles.

"Tagad varu labāk kustēties, paiet un mēģināt trenēties. Agrāk knapi varēju paelpot un pēc piecām minūtēm neko nevarēju darīt. Mani muskuļi sāpēja. Par laimi, Oriana [spēlētāja draudzene] un es tagad jūtamies labāk," argentīnietis turpināja.

Atgādinām, ka Itālijas grandā Turīnas "Juventus" pozitīvas Covid-19 analīzes tika konstatētas trim futbolistiem – rezerves centra aizsargam Danielem Rugāni, pasaules čempionam Blēzam Matuidī un arī Divalam.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/151...