Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Ēriksens paraksta līgumu ar ‘’Inter’’ un spēlēs ar 24. numuru

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Oficiāli: Ēriksens paraksta līgumu ar ‘’Inter’’ un spēlēs ar 24. numuru
Kristians Eriksens. Foto: imago/MIS/Scanpix

Šodien Milānas ‘’Inter’’ futbola klubs paziņojis par līguma parakstīšanu ar Dānijas futbola izlases centra pussargu Kristianu Ēriksenu. Līgums noslēgts līdz 2024.gada jūnijam. Spēlētāja atalgojums nedēļā būs nepilni 150 tūkstoši eiro.

27 gadus vecais spēlētājs kā profesionālis spēlējis Amsterdamas ‘’Ajax’’ un Totenhemas ‘’Hotspur’’. Centra pussargs Anglijas kluba sastāvā aizvadīja 305 spēles, kuru laikā izcēlās ar 69 vārtu guvumiem un 89 rezultatīvām piespēlēm.

Dānijas izlases spēlētājs Milānas ‘’Inter’’ spēlēs ar 24.numuru. Zīmīgi, ka ar šādu numuru savu basketbola karjeras otro pusi aizvadīja traģiski bojā gājusī basketbola leģenda Kobe Braients.

Par pievienošanos Milānas klubam Ēriksens bija sajūsmā: ‘’Es nevarēju sagaidīt, kad tas beidzot notiks. Ir fantastiski būt šeit, un esmu priecīgs, ka varu saukt sevi par ‘’Inter’’ spēlētāju.’’

Dānis veltīja arī labus vārdus kluba atbalstītājiem: ‘’Nespēju sagaidīt, kad varēšu iepazīstināt fanus ar sevi. Viņi mani sagaidīja lieliski, un sajūtas ir ļoti patīkamas.’’

Jāsaka, ka Totenhemas ‘’Hotspur’’ nesēž rokas klēpī salikusi. Komanda oficiāli paziņojusi, ka iegādājusies argentīnieti Džovani Lo Selso, kuru iepriekš īrēja no Spānijas ’’Real Betis’’. Pārejas summa ir nepilni 33 miljoni eiro. Līdz šim centra pussargs aizvadījis 20 spēles Anglijas kluba rindās un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-01-28 16:45, pirms 4 gadiem
Ēriksens ir uzbrūkošais pussargs, nevis centra, kas futbolā izvietojumu spēles laukumu izmaina vismaz par metriem 5 uz abām pusēm.

Vai kāds zinošs var precizēt, vai gadījumā, ja esi spēlējis citas komandas sastāvā (vai pieteikts) ČL, tad pārejot ziemas periodā, drīkst, vai nedrīkst spēlēt tālāk jaunajā komandā?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-28 17:02, pirms 4 gadiem
zata rakstīja: Ēriksens ir uzbrūkošais pussargs, nevis centra, kas futbolā izvietojumu spēles laukumu izmaina vismaz par metriem 5 uz abām pusēm.

Vai kāds zinošs var precizēt, vai gadījumā, ja esi spēlējis citas komandas sastāvā (vai pieteikts) ČL, tad pārejot ziemas periodā, drīkst, vai nedrīkst spēlēt tālāk jaunajā komandā?
Šajā gadījumā tam nav nozīmes, jo "Inter" netika tālāk un spēlēs Eiropas līgā.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-28 17:03, pirms 4 gadiem
No šis sezonas drīkst, tikai Eriksena gadījumā tas nenoderēs
zata rakstīja: Vai kāds zinošs var precizēt, vai gadījumā, ja esi spēlējis citas komandas sastāvā (vai pieteikts) ČL, tad pārejot ziemas periodā, drīkst, vai nedrīkst spēlēt tālāk jaunajā komandā?

     [+] [-]

, 2020-01-28 17:06, pirms 4 gadiem
Kontekstam - savukārt Politano no Inter uz Napoli (īre ar 25mil izpirkumu) un Gabigols kļuvis par Flamengo spēlētāju par 17mil (Inter paliek 20% no tālākas iespējamas pārdošanas).
Emre Can no Juves tuvu pārejai uz Dortmundi par 25mil

     [+] [-]

, 2020-01-28 17:07, pirms 4 gadiem
Ok, tad tagad saprotu Barcas izmisīgo centienu piesaistīt centra uzbrucēju, kurš ir ar pieredzi un vārdu, jo likās dīvaini, ja ietu pēc C uzbrucēja, kurš nevar spēlēt ČL.

     [+] [-]

, 2020-01-28 17:52, pirms 4 gadiem
Beidzot ir ambīcijas komandai, tas Vai šogad izdosies kaut ko uzvarēt vēl skatīsimies, barellam jābeidz atstaigāt pa laukumu un sensi arī jāatgūst iepriekšējais līmenis, citādi, domāju būs uz soliņa.

     [+] [-]

, 2020-01-28 20:19, pirms 4 gadiem
Normāls čalis. No simtmiljonu pārejas uz Real Madrid, par kapeikām uz Inter, bez iespējām uz kādu titulu.

     [+] [-]

, 2020-01-28 21:34, pirms 4 gadiem
Grizzly, nepļuti, skaidri redzams, ka neko no futbola nesaproti.