Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Pēc Milānas "Inter" un "Napoli" fanu sadursmēm miris cilvēks

Pēc Milānas "Inter" un "Napoli" fanu sadursmēm miris cilvēks
Foto: EPA/Scanpix

LETA--AFP. Pēc Itālijas futbola klubu Milānas "Inter" un "Napoli" līdzjutēju sadursmēm miris cilvēks.

Abu komandu duelis trešdien notika Milānā, tomēr pirms tā izcēlās pamatīgas sadursmes starp abu klubu līdzjutējiem. Kā ceturtdien vēsta Milānas pilsētas policija, 35 gadus vecais Daniele Belardinelli miris pēc tam, kad viņu notrieca minibuss. Drošības sargiem gan nav informācijas, vai automašīnā esošie cilvēki bija saistīti ar līdzjutēju sadursmēm.

Tikmēr pats Belardinelli jau labu laiku bijis saistīts ar huligānisku rīcību netālu no futbola stadioniem, turklāt viņam bijušas piespriestas arī diskvalifikācijas apmeklēt spēles. Viņš bija daļa no grupas, kas trešdien uzbruka "Napoli" fanu autobusam un ievainoja četrus cilvēkus, turklāt viens no līdzjutējiem ar nelielu durtu brūci tika nogādāts slimnīcā.

Divi "Inter" fani jau ir arestēti, kamēr vēl viens ir meklēšanā. Milānas policijas vadība jau norādījusi, ka centīsies panākt "Inter" vienības līdzjutēju aizliegumu līdz sezonas beigām apmeklēt izbraukuma mačus un slēgt komandas fanu sektoru slavenajā "San Siro" stadionā līdz nākamā gada 31.martam.

Trešdienas mačā ar 1:0 uzvarēja "Inter".


Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
1

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.