Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pirlo nespēlēs trīs nedēļas un izlaidīs "Juventus"-"Roma" maču

Rolands Eliņš

Pirlo nespēlēs trīs nedēļas un izlaidīs "Juventus"-"Roma" maču
Andrea Pirlo
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas futbola flagmanis Turīnas „Juventus” pavēstījis, ka pieredzējušais pussargs Andrea Pirlo nevarēs komandai palīdzēt 20 dienas. Viņam nāksies izlaist A Sērijas praktiski izšķirošo maču pret „Roma”, taču uz Čempionu līgas atbildes spēli pret Dortmundes „Borussia” Pirlo vajadzētu būt ierindā.

Andrea Pirlo palīdzēja „Juventus” otrdien ar 2:1 mājās pārspēt Dortmundes „Borussia”, tiesa, maču viņam nācās noslēgt jau pirmajā puslaikā pēc gūtās traumas. Vakar viņa veiktas papildu pārbaudes un apstiprināts labās kājas muskuļa savainojums.

„Juventus” pavēstījusi, ka atlabšanais laiks būs apmēram 20 dienu ilgumā. Tas nozīmē, ka pavisam noteikti jāizlaiž A Sērijas sezonas, visticamāk, svarīgākā spēle pret „Roma”, kas notiks jau pirmdien un var pasniegt Turīnai jau 12 punktu pārsvaru pār tuvāko sekotāju.

Pirlo būs arī jāizlaiž Itālijas kausa pusfināls pret „Fiorentina”, taču labās ziņas ir tās, ka viņš varētu paspēt atgriezties ierindā uz Čempionu līgas 1/8 fināla spēli pret „Borussia”, kura notiks 18. martā. 35 gadus vecais Pirlo piedalījies 15 A sērijas spēlēs šajā sezonā, gūstot trīs vārtus un izdarot trīs rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Juventus' Andrea Pirlo out three weeks with...

     [+] [-]

, 2015-02-27 19:05, pirms 9 gadiem
Galvenais lai spelē pret Dortmundi jo mačš ar Romu nav nekāds izšķirošais jo viss jau ir skaidrs! Forza Juve!