Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Eto'o pievienojas Itālijas "Sampdoria"

Rolands Eliņš

Oficiāli: Eto'o pievienojas Itālijas "Sampdoria"
"Sampdoria" prezidents Masimo Ferero un Samuels Eto`o
Foto: LaPresse/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda "Everton" pavēstījusi, ka uzbrucējs Samuels Eto`o oficiāli kļuvis par Dženovas "Sampdoria" īpašumu, ar kuru noslēdzis līgums uz diviem ar pusi gadiem.

Kamerūnas slavenais futbolists Samuels Eto`o "Everton" pievienojās vasarā un 20 spēlēs atzīmējās ar četriem gūtiem vārtiem, tiesa, 33 gadu vecumā vairs nespēja atkārtot savus jaunības dienu panākumus, un arī "Everton" nav veicies pārāk spoži un pagaidām tā ieņem tikai 12. vietu Premjerlīgā, no piektās vietas atpaliekot par 16 punktiem.

Eto`o karjeru turpinās A Sērijas komandā "Sampdoria", kura šosezon cietusi tikai divus zaudējumus un ieņem piekto pozīciju vietējā čempionātā. Ar īpašu rezultativitāti gan tā lepoties nevar (20 spēlēs 26 vārti), un šajā ziņā šosezon sešus vārtus guvušajam Ederam noteikti palīdzība noderēs.

Līgums noslēgts uz divām ar pusi sezonām. Iepriekš tika vēstīts, ka Eto`o piekritis būtiskam algas samazinājumam, lai darījums izdotos, taču šī ziņas apstiprinātas nav.

Papildinājumu uzbrukumā ieguvusi arī "Milan", tiesa, Matias Destro darījums vēl nav apstiprināts. Itālijas mediji vēsta, ka "Roma" gatava izīrēt Destro uz pusgadu un pēc tam pārdot. Darījums Milānai kopā izmaksātu apmēram 17 miljonus eiro. 23 gadus vecais Destro šosezon bija guvis piecus vārtus, taču Romas sākumsastāvā pārāk bieži netika.

Ukrainas komanda "Dnipro" savukārt pavēstījusi, ka gatava Romai pārdot uzbrucēju Jevhenu Konopļanku. Apstiprināts, ka tiek veiktas sarunas par darījuma nosacījumiem, kuras gandrīz jau noslēgušās, kā arī par kluba maiņu informēts pats 25 gadus futbolists, kurš visu profesionālo karjeru pavadījis "Dnipro" komandā, kā arī guvis astoņus vārtus (40 spēlēs) Ukrainas izlases sastāvā.

"Milan" gan transfēru problēmas uz laiciņu jāatliek malā, jo četru spēļu diskvalifikāciju saņēmis tās aizsargs Filipe Meksess. Viņš to izpelnījās par atklātu rupjību A Sērijas spēlē pret "Lazio", sagrābjot un žņaudzot pretinieku futbolista kaklu. Tiesa, diskvalifikācija gan attiecas tikai uz čempionāta spēlē, un kausa izcīņā Meksess teorētiski var doties laukumā. Nākamā spēle jau šovakar un tieši pret "Lazio" (ceturtdaļināls). Itālijas mediji arī nekautrējas norādīt, ka šī varētu būt izšķirošā spēle trenerim Filipo Indzagi, jo vēl viena zaudējuma gadījumā viņš savu trenera amatu, visticamāk, zaudētu.

Izmantotie resursi:
Eto'o Completes Sampdoria Move | Everton...
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
legaseriea.it

     [+] [-]

, 2015-01-27 16:52, pirms 9 gadiem
Cerēju, ka būs Barcā ehhhh
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-01-27 17:58, pirms 9 gadiem
Nu Eto jau paspeja paris gadus no karjeras izmest Makhackala (sportiska zinaa, jo zinam, ka naudinu sapelnijas pa riktigam), tapec vel varetu but velme uzspelet Eiropa

  -1 [+] [-]

, 2015-01-27 19:32, pirms 9 gadiem
Dnipro pēdējais laiks Konopļanku kādam pārdot savādāk paliks bešā un vasarā aizies par velti uz kurieni gribēs! Bet par Eto'o gan žēl, vēl laiku atpakaļ Everton tak taisījās jaunu līgumu galdā likt, pie tam kopā ar Neismitu bija laba sapratne laukumā.

     [+] [-]

, 2015-01-27 19:34, pirms 9 gadiem
markiss3 rakstīja: runaaja ka Eto''o speeleesjot mettaa , bet jeema un aizgaaja uz sampdoria
Runā, ka tev varētu iedot vienreiz banu par ilglaicīgu, nepamatotu Mettas izsmiešanu, noriešanu!

     [+] [-]

, 2015-01-27 19:48, pirms 9 gadiem
Kādreiz jau bija labs!! Bet tie laiki ir beigušies! Ar jaunajiem vairs nesacensties,lai iet pensijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-28 09:23, pirms 9 gadiem
markiss3 rakstīja: neesi dzirdeejis , jaraanfan , sjogad met-telji lidos aaraa bez paarspeeleem
Tā ir tava sapņu ikgadējā frāze?