Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Balotelli ar vadību sastrīdas arī jaunajā klubā: treneris padzen no treniņa, prezidents kritizē

Balotelli ar vadību sastrīdas arī jaunajā klubā: treneris padzen no treniņa, prezidents kritizē
Mario Balotelli. Foto: EPA/Scanpix

Reti kuram ir šaubas par Itālijas futbolista Mario Balotelli talantu un meistarību, taču uzbrucēja karjerai attīstīties traucējis viņa raksturs un uzvedība. Bez skandāla 29 gadus vecais spēlētājs nav izticis arī savā jaunajā klubā "Brescia". Iepriekšējā spēlē Balotelli Romā netika pat pieteikumā, jo pirms tam tika izdzīts no treniņa par slinkošanu, bet pēc tam viņam publisku kritiku ir veltījis gan galvenais treneris Fabio Groso, gan arī kluba prezidents Masimo Čellīno.

"Viss vienmēr beidzas ar to, ka runājam par Mario, jo medijiem patīk pievērst uzmanību visam, ko viņš dara," sacīja Groso, kurš par A sērijas pastarītes galveno treneri kļuva tikai novembra sākumā. "Jau no paša sākuma sacīju Mario, ka viņš var kļūt par šīs komandas galveno seju, ja viņš būs izsalcis, strādās ar atdevi, agresivitāti un entuziasmu – īpašībām, kuru viņam bieži vien trūcis karjeras laikā."

"Kā es teicu, tas ir viņš, kuram ir jāpieņem šis lēmums. Mēs atrodamies tabulas apakšā, un mums ir vajadzīgs kas vairāk kā tikai uzbrucējs, kurš var stipri uzsist un iesist, kad tiek pie bumbas. Mums ir vajadzīgs kāds, kurš strādā komandas labā, cīnās arī bez bumbas un strādā 90 minūtes. Ja mums ir tāds kā Mario, kurš nespēj strādāt komandas labā, tad mēs neesam tādā pozīcijā, lai viņu atbalstītu," Groso turpināja.

"Ko gan jūs gribat, lai es saku?!" retoriski vaicāja kluba prezidents Čellīno. "To, ka viņš jūtas nomākts, strādā, lai visu nokārtotu, taču viņam rodas grūtības? Mēs nevaram domāt, ka kāds spēlētājs vienatnē izglābs komandu – tas nebūtu pareizi." Čellīno ar saviem komentāriem sacēla pamatīgu vētru, jo divdomīgi izmantoja vārdu nero - šajā kontekstā ar to viņš bija domājis nozīmi "nomākts", taču lielākoties ar šo vārdu tiek saprasts "melnais". "Ja varētu pagriezt laiku atpakaļ, vaicātu viņam, vai viņš tiešām vēlas pievienoties mums. Viņš ir daudz trauslāks, nekā es biju domājis."

"Brescia" A sērijā ir piedzīvojusi piecus zaudējumus pēc kārtas un astoņās spēlēs ieguvusi tikai punktu. Sezonā kopumā ar septiņiem punktiem 12 spēlēs komanda atrodas pēdējā vietā. Balotelli septiņās spēlēs ir guvis divus vārtus. Iepriekšējo sezonu viņš pabeidza Marseļas "Olympique", pusgada laikā 15 spēlēs izceļoties ar astoņiem vārtiem, bet pirms tam divarpus gadus pavadīja Nicā. Pirmās divas sezonas bija lieliskas – 33 vārti 51 spēlē -, bet iepriekšējās sezonas pirmajā pusē Balotelli strīdējās ar kluba vadību un neguva nevienus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/146...
https://www.football-italia.net/146...
https://www.football-italia.net/146...


Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.