Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Roma" izsēj divu vārtu pārsvaru, tomēr kompensācijas laikā izrauj uzvaru pār "Spurs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Roma" izsēj divu vārtu pārsvaru, tomēr kompensācijas laikā izrauj uzvaru pār "Spurs"
Marko Tuminello
Foto: AP/Scanpix

Starptautiskajā čempionu kausā, kas norisinās Amerikas Savienotajās Valstīs, pirmo uzvaru izcīnīja Itālijas sudraba medaļniece "Roma", kas kompensācijas laikā ielaida, taču arī guva izšķirošos vārtus un ar 3:2 pārspēja "Tottenham Hotspur" no Anglijas.

"Roma" rindās aizvadītajā naktī debitēja serbu aizsargs Aleksandars Kolarovs, par kura iegādi "Manchester City" tika samaksāti pieci miljoni eiro. Itālijas vicečempione uzreiz devās uz priekšu, pirmo momentu izveidojot 15. sekundē, tomēr bīstams centrējums no labās malas nesasniedza uzbrucēju Edinu Džeko.

Itāļi bija labāki, un 13. minūtē viņi izvirzījās vadībā ar 1:0. Radža Naingolans izdarīja piespēli gar vārtiem, bumba skāra pretinieka roku, un 11 metru soda sitienu aukstasinīgi realizēja Djēgo Peroti, kurš piemuļķoja pretinieku vārtsargu un no viena soļa sita labajā stūrī.

Lai gan "Tottenham Hotspur" pamodās, Londonas klubam neizdevās iesist pirmajā puslaikā. Divus momentus neizmantoja Harijs Keins, savukārt pēc Musas Dembeles sitiena pretiniekus glāba pārliktnis. Un 70. minūtē "Roma" dubultoja pārsvaru. Angļi nespēja izsist centrējumu no soda laukuma, un no desmit metriem bumbu tuvajā stūrī ietrieca Čengizs Unders, panākdams 2:0.

Taču Anglijas vicečempione nepadevās, iesitot 87. un 90+1. minūtē un panākot izlīdzinājumu. Vispirms Vinsenta Jansena sitiens atdūrās pret stabu, bet bumbu vārtos iebakstīja Harijs Vinkss, savukārt četras minūtes vēlāk Jansens pēc centrējuma no labās malas ar vienu pieskārienu trāpīja tuvajā stūrī.

Tomēr tas nebija viss, jo nākamajā uzbrukumā "Roma" atgriezās vadībā un izrāva uzvaru ar 3:2. Pēc centrējuma gar vārtiem 18 gadus vecais uzbrucējs Marko Tuminello panāca bumbu pie tālā staba un izklupienā atnesa komandai pirmo uzvaru, jo atklāšanas mačā pendeļu sērijā tika zaudēts Parīzes "Saint-Germain". Tikmēr angļi pirmajā duelī PSG pārspēja ar 4:2.

Tikmēr Madrides "Atletico" pārbaudes mačā nespēja gūt vārtus pret Meksikas desmito spēcīgāko komandu "Toluca" – 0:0. Spānijas kluba pamatsastāvā devās tādi futbolisti kā Antuāns Grīzmans, Fernando Toress, Koke, Gabi, Huanfrans un Janiks Karasko.

     [+] [-]

, 2017-07-26 13:07, pirms 7 gadiem
Tie atleeti mani varētu pārsteigt tad ja iesistu vairāk par 1 vārtiem!