Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Real" piederošais un "Borussia" sezonu pavadījušais Hakīmi varētu pārcelties uz Milānu

"Real" piederošais un "Borussia" sezonu pavadījušais Hakīmi varētu pārcelties uz Milānu
Ašrafs Hakīmi. Foto: AFP / Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia" viens no līderiem Ašrafs Hakīmi, kurš pieder Spānijas čempionāta līderei Madrides "Real", karjeru varētu turpināt Itālijā. Viņu par 40 miljoniem gatava iegādāties Milānas "Inter".

21 gadu vecais Marokas izlases futbolists Ašrafs Hakīmi ir Madrides "Real" akadēmijas absolvents, bet pirmajā komandā viņam neizdevās nostiprināties. Tādējādi pirms divām vasarām viņš tika izīrēts Dortmundes "Borussia", kur kļuva par vienu no spilgtākajiem jaunajiem spēlētājiem ne tikai Bundeslīgā.

Šajā sezonā Hakīmi, kurš ir universāls un var spēlēt dažādās pozīcijās, piedalījies 32 mačos, izceļoties ar pieciem vārtiem un desmit piespēlēm. Čempionu līgā viņam bija astoņas spēles un četri vārti. "Real" viņam piedāvāja pagarināt līgumu, vienlaikus norādot, ka vieta pamatsastāvā neatradīsies, tāpēc Hakīmi piedāvājumu noraidīja. Pašlaik viņš atrodas uz letes.

Tiek vēstīts, ka tuvu darījuma noslēgšanai ir Milānas "Inter". Klubs, kas pēdējā gada laikā tērējis daudz, gatavs atvadīties no 40 miljoniem eiro, plus vēl pieci miljoni varētu tikt samaksāti bonusos. Hakīmi tiek piedāvāts piecu gadu līgums, sezonā nopelnot piecus miljonus eiro.

Viņa iegādes sakarā piesauktas arī "Manchester City" un "Borussia", kas labprāt paturētu Hakīmi, taču, visticamāk, nebūs gatava šķirties no prasītās summas.

Izmantotie resursi:
https://gianlucadimarzio.com/it/int...


, 2020-06-26 22:45, pirms 4 gadiem
Kāpēc viņš negrib cīnīties ar Karvahalu par starting darbu?Karvahalam pēdējos gados kājai muskuļu traumas ir visu laiku..Visas iespējas cīnīties,jo aiz viņa neviena nav.
No Mendy varēja mācīties,un cīnīties par vietu starting.Ko beigās arī lielākoties ieguva.
Cena gan maza
, 2020-06-27 05:02, pirms 4 gadiem
No Kandrevas uz Hakimi, labs upgreids
, 2020-06-27 05:49, pirms 4 gadiem
Nebūs droša informācija.
, 2020-06-27 10:01, pirms 4 gadiem
Būšu atklāts - pieprasītā summa 40-60m ir adekvāta, bet aizsardzības darbības gan ir apšaubāmas. Ļoti ātrs, bet tehnika netiek līdzi ātrumam. Saprotu kāpēc REAL neredz viņam vietu sastāvā. Dortmunde viņa sliktās aizsardzības dēļ pamainīja shēmu un sāka spēlēt ar 3 centra aizsargiem un Hakimi bija viss labais flangs kur izvērsties.Dortmunde viņu ņēma kā kreisās malas defu, bet izrādījās ka kreisā kāja viņam ir so so.
, 2020-06-28 01:30, pirms 4 gadiem
ravetajs rakstīja: Nebūs droša informācija.
Darījums noticis.
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
''Inter'' galvenais treneris Simone Inzagi. Foto: AFP/Scanpix
1

''Inter'' nenosargā uzvaru pār čempioni, ''Juventus'' neiesit ''Genoa''

Šodien A sērijā nenotika viena spēle, jo ''Fiorentina'' direktors Džo Barons pāris stundas pirms spēles sākuma saļima viesnīcā. Tā dēļ mačs pret ''Atalanta'' tika pārcelts uz vēl nezināmu laiku. Neuzvarēja Turīnas ''Juventus'' un līdere ''Inter'', bet trīs punktus izcīnīja ''Milan''.
Džovanni Fabjans priekšplānā. Foto: SIPA/Scanpix

Boloņas spiediens rezultējas ar izrautu uzvaru kompensācijā pret ''Empoli''

Itālijas A sērijas futbolā 29. kārta šovakar startēja ar ievērojamu ''Bologna'' spiedienu un izrautu uzvaru kompensācijas laikā viesos pret ''Empoli'' – 1:0.