Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Alvešs ierodas Turīnā, Embolo par 27 miljoniem uz "Schalke 04"

Rolands Eliņš

Alvešs ierodas Turīnā, Embolo par 27 miljoniem uz "Schalke 04"
Dani Alvešs
Foto: LaPresse/Scanpix

Brazīlijas futbolists Dani Alvešs ieradies Turīnā, lai noslēgtu jauno līgumu, un „Juventus” oficiāli apstiprinājis viņa sagaidīšanu. Savukārt Brīls Embolo, Šveices izlases uzbrucējs, par 27 miljoniem eiro pārcēlies no "Basel" uz "Schalke 04".

33 gadus vecais aizsargs Dani Alvešs kopš 2008. gada pārstāvēja „Barcelona” un ieguva sešus Spānijas čempionāta titulus un trīs Čempionu līgas uzvarētāja titulus. Četras reizes Alvešs tika iekļauts UEFA gada simboliskajā izlasē, taču šovasar viņa līgumam ar Katalonijas superklubu pienāca beigas, jo Alvešs izmantoja iepriekš atrunāto iespēju līgumu pārtraukt gadu ātrāk.

Par viņa gaidāmo pievienošanos Itālijas čempionei „Juventus” tika runāts jau brīdī, kad tapa zināms par viņa aiziešanu no Barsas. Līgums ar „Juventus” vēl nav noslēgts, taču Alvešs šodien ieradies Turīnā, kur rīt izies medicīniskās pārbaudes. Viņa sagaidīšanu apstiprinājusi „Juventus” mājaslapa, padarot gaidāmo līguma noslēgšanu vairs tikai par formalitāti.

Liela diena tikmēr Šveices jaunajam talantam Brīlam Embolo, kurš vakar Polijas izlases dēļ izstājās no „Euro 2016”. 19 gadus vecais Embolo noslēdzis piecu gadu līgumu ar Bundeslīgas klubu „Schalke 04”, kas par viņa transfēru samaksājis „Basel” 27 miljonus eiro (saskaņā ar vācu medija „Kicker” vēstīto), ieskaitot potenciālos bonusus.

Transfēra summas apjoms nav oficiāli apstiprināts, taču aplēses liecina, ka tas ir jauns Šveices Superlīgas rekords. Embolo, par spīti savai jaunībai, paspējis Šveices izlasē piedalīties jau 13 spēlēs un gūt vienus vārtus. „Basel” rindās Šveices līgā viņš 61 spēlē guva 21 vārtus. Kamerūnā dzimušais uzbrucējs Eiropas čempionāta finālturnīrā trijās spēlēs devās uz maiņu, bet mačā pret Franciju bija izlases sākumsastāvā.

Izmantotie resursi:
Dani Alves è a Torino! - Juventus.com
Switzerland forward Breel Embolo joins Schalke...

     [+] [-]

, 2016-06-27 00:58, pirms 8 gadiem
tikmēr uz medicīniskajām pārbaudēm Liverpool ierodās Manē.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-27 00:59, pirms 8 gadiem
neko sev,kopsh kuriem laikiem Shalke var atljauties taadus transfeerus, Gazpromam kaadu cauruli pa kluso kaadam paarsleegushi?

     [+] [-]

, 2016-06-27 01:07, pirms 8 gadiem
wolfsburga nopirkusi bijusho Chelsea aizsargu PSV iipashumu Dzefriju Bruma, kas izcili izskatiijaas PSV ciinjaa pret Atletico Madrid CL

     [+] [-]

, 2016-06-27 16:20, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: neko sev,kopsh kuriem laikiem Shalke var atljauties taadus transfeerus, Gazpromam kaadu cauruli pa kluso kaadam paarsleegushi?
Varbuut par Draxlera transfeera naudu, vai driiz vareetu Sanee paardot par lielu naudu.