Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ļaunākās prognozes nepiepildās – Zlatana trauma nav tik nopietna, cik domāts

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ļaunākās prognozes nepiepildās – Zlatana trauma nav tik nopietna, cik domāts
Zlatans Ibrahīmovičs un Ante Rebičs. Attēls: ZP/Scanpix

Itālijas A sērijas klubs "AC Milan" pavēstījis, ka zviedru uzbrucējam Zlatanam Ibrahīmovičam ir savainots kājas ikra muskulis. Nākamās pārbaudes tiks veiktas pēc desmit dienām.

38 gadus vecais Zlatans Ibrahīmovičs pirmdienas treniņā iedzīvojās savainojumā, un izskanēja bažas, ka viņam plīsusi Ahilleja cīpsla, kas varētu nozīmēt karjeras beigas. Tomēr ļaunākās bažas nav piepildījušās – veiktajās pārbaudēs noskaidrojis, ka Zlatanam traumēts labās kājas ikra muskulis.

"Ar Ahilleja cīpslu viss ir perfektā kārtībā. Nākamās pārbaudes tiks veiktas pēc desmit dienām," paziņojumā paudis Milānas klubs. Ibrahīmovičs decembrī atgriezās "AC Milan" rindās, parakstot līgumu uz pusgadu. Viņš komandas rindās aizvadījis desmit spēles un guvis četrus vārtus.

Jāpiebilst, ka pats Ibrahīmovičs arīdzan norādījis, ka viņam ar veselību viss ir kārtībā, ievietojot bildi Instagram. Tajā viņš redzams uz motocikla.

View this post on Instagram

Rollin @hakancalhanoglu

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on May 26, 2020 at 2:28am PDT

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...