Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mandžukičs pagarina līgumu ar "Juventus", Navass un Klišī pametīs "City"

Mandžukičs pagarina līgumu ar "Juventus", Navass un Klišī pametīs "City"
Mario Mandžukičs
Foto: LaPresse/Scanpix

Viens no labākajiem Horvātijas futbolistiem Mario Mandžukičs pagarinājis līgumu ar Itālijas grandu Turīnas ''Juventus'' līdz 2020. gadam, bet Mančestras ''City'' savukārt vasaras pāreju periodā veiks būtisku sastāva tīrīšanu.

Horvātijas izlases uzbrucējs Mario Mandžukičs pagarinājis līgumu ar Itālijas čempioni un UEFA Čempionu līgas finālisti Turīnas ''Juventus'' Līdz 2020. gadam, ziņo kluba oficiālā mājaslapa.

31 gadu vecais futbolists ''Juventus'' pievienojās 2015. gadā, pārceļoties no Madrides ''Atletico''. Līdz šim viņš 60 spēlēs Turīnas kluba rindās izcēlies ar 17 vārtu guvumiem, no kuriem 10 gūti šajā sezonā.

Jāpiebilst, ka kopš Gonsalo Igvaina pievienošanās ''Juventus'', Mandžukičs arvien retāk ticis pie iespējas spēlēt smailes uzbrucēja pozīcijā, taču šajā sezonā aizvadīja 48 spēles, darbojoties kā nomināli malējais uzbrūkošais pussargs. 190 centimetrus garais spēlētājs, protams, nav klasisks flanga pussargs, vairāk tomēr spēlējot kā otram uzbrucējam.

Tikmēr viena no spēcīgākajām Anglijas Premjerlīgas komandām Mančestras ''City'' ar komandas galveno treneri Žuzepu Gvardiolu priekšgalā vasaras pāreju periodā grasās veikt būtiskas izmaiņas komandas sastāvā. Gvardiola jau "pateicies par sadarbību" pieredzējušajam aizsargam Gaelam Klišī, kā arī spānim Hesusam Navasam.

Gan Klišī, gan Navasam ir beigušies līgumi, kurus''City'' negrasās pagarināt. Abi spēlētāji kļuvuši par brīvajiem aģentiem un vasaras transfēru laikā pievienosies citiem klubiem. Malējais aizsargs Klišī 2011. gadā pameta Londonas ''Arsenal'' un pastiprināja ''City'' rindas, aizvadot 192 spēles un izcīnot piecas trofejas.

Daudzpusīgais malējais pussargs un Klišī vienaudzis Navass Mančestrā ieradās 2013. gadā, aizvadot 123 spēles un gūstot tikai četrus vārtus. Abi iepriekšminētie spēlētāji nav vienīgie "City, sistēmā kuru līgumsaistības tiks pārtrauktas. Komandu pametīs arī Pablo Savaleta, Bakarī Saņā, Villijs Kabaljero, un, iespējams, Jajā Turē, kuram 30. jūnijā beigsies līguma termiņš.

Gvardiolas rīcībā jau tagad ir vairāki ļoti talantīgi futbolisti. Piemēram, aizsargs Džons Stounss, kurš gan aizvadīja ne to labāko sezonu un flanga pussargs Lerojs Sanē, kurš lieliski iejuties komandas sastāvā un demonstrē ļoti solīdu sniegumu. Nevar nepieminēt arī noslēpumaino brazīlieti Gabrielu Žezusu, kurš sezonas vidū ielēca ''City'' vilcienā, jau pirmajās spēlēs guva dažus svarīgus vārtus un šobrīd kļuvis par jauno Mančestras cerību.

Izmantotie resursi:
Home - Juventus.com
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-05-26 12:37, pirms 7 gadiem
Un Bernardo Silva (no Monaco) esot Mančetsrā, lai izietu medicīniskās pārbaudes.

     [+] [-]

, 2017-05-26 14:57, pirms 7 gadiem
Ja Kabaljero aizies, tad ceru ka vārtos viņiem stāvēs Bravo

     [+] [-]

, 2017-05-26 15:41, pirms 7 gadiem
belo31 rakstīja: Autoram kādreiz ieteiktu painteresēties, kas notiek.

Klubu varētu pamest.......

Zabaleta jau pametis klubu, pret West Brom bija atvadu spēle. Tāpat klubu pametīs Kabaljero un Saņjā. Ieej tak kluba twitterī nevis mokies pa goal.com
Zabaleta jau parakstījis līgumu ar West ham