Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" nepaturēs no "Liverpool" izīrēto Baloteli, Berardi dosies uz "Juventus"

Rolands Eliņš

"Milan" nepaturēs no "Liverpool" izīrēto Baloteli, Berardi dosies uz "Juventus"
Mario Baloteli
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola kluba „Milan” īpašnieks Silvio Berluskoni paziņojis, ka skandalozais itāļu uzbrucejs Mario Baloteli nepaliks komandā un saskaņā ar īres līgumu paredzama viņa atgriešanās „Liverpool”.

25 gadus vecais Mario Baloteli šosezon prata izvairīties no negatīvas publicitātes un iekulšanās skandālos, taču viņam neizdevās atgriezties bijušajā zvaigznes statusā un pierādīt sevi kā elites uzbrucēju. Baloteli ilgāku laiku izlaida traumu dēļ un 20 spēlēs „Milan” sastāvā A Sērijā guva tikai vienus vārtus, kā arī trijās kausa spēlēs guva divus vārtus. Sezona neizdevās arī pašai komandai, tika atlaists ar lielām cerībām nolīgtais treneris Siniša Mihajlovičs un kārtējo reizi pēc kārtas nāksies nākamajā sezonā iztikt bez dalības Eirokausos.

Kluba īpašnieks Silvio Berluskoni savu neapmierinātību ar komandas spēli paudis jau ilgstoši un paziņojis Itālijas medijiem, ka vasarā paredz plašu kadru tīrīšanu. Berluskoni apstiprināja, ka viņam nav ne mazāko plānu paturēt sastāvā Baloteli, tāpat arī par brīvajiem aģentiem topošos Filipu Meksezu, Aleksu, Kevinu Prinsu Boatengu. Vairāki spēlētāji arī tiks piedāvāti citiem klubiem vasaras transfēru periodā.

Baloteli sakarā tas nozīmētu atgriešanos „Liverpool”, jo viņam ar šo komandu ir vēl divu gadu līgums. Baloteli neprata ielauzties iepriekšējā trenera Brendana Rodžersa sastāvā, bet šobrīd komandu vada harizmātiskais vācietis Jirgens Klops. Tiesa, Baloteli nesen itāļu medijam „Mediaset” skaidri apliecināja, ka neplāno un nevēlas atgriezties Liverpūlē. Tobrīd gan viņam vēl bija cerība palikt Milānā.

Tikmēr Itālijā klīst runas arī par čempiones „Juventus” vasaras plāniem – dažādi avoti ziņo, ka „Juventus” panākusi vienošanos par divu gadu līgumu ar 33 gadus veco aizsargu Dani Alvešu, kurš izmantos sava pašreizējā līguma iespēju atstāt „Barcelona” kā brīvais aģents un, kā vēsta atsevišķi spāņu mediji, jau esot par šo lēmumu informējis savus komandas biedrus un kluba vadību. Alveša aģents gan šodien šīs ziņas noliedzis, sakot, vienošanās par līgumu vēl nav panākta, lai arī tikšanās ar „Juventus” pusi patiešām notikusi. Tāpat gan bijušas arī tikšanās ar citu valstu klubiem.

Tāpat „Juventus” panākusi principiālu vienošanos ar vēl vienu „Barcelona” futbolistu Havjeru Maskerāno, kurš esot piekritis trīs gadu līgumam ar Juvi, tiesa, viņa gadījumā vēl nepieciešams nokārtot transfēru ar Katalonijas klubu. „Juventus” direktors Džuzepe Marota šīs baumas itāļu medijiem ne apstiprināja, ne noliedza, vien uzslavēja abu piesaukto spēlētāju kvalitāti.

Marota toties skaidri norādīja, ka klubā no „Sassuolo” ieradīsies itāļu jaunais talants Domeniko Berardi, kurš 21 gada vecumā A Sērijā paspējis gūt jau 22 vārtus. Berardi ir „Juventus” un „Sassuolo” kopīpašumā jau kopš 2013. gada, taču līdz šim Turīnas komandā vēl nav spēlējis. Berardi palīdzēja „Sassuolo” pirms diviem gadiem uzvarēt B Sērijā un debitēt augstākajā līgā, kā arī šosezon iegūt sesto vietu A Sērijā un pirmoreiz kluba vēsturē kvalificēties Eirokausiem, taču nākamajā sezonā spēlēs jau Turīnā.

Juvei šobrīd aktuāla arī cita uzbrucēja Alvaro Moratas jautājums. 23 gadus vecais Morata Turīnā divās sezonās guvis 27 vārtus (visos turnīros), un klubs ir ļoti priecīgs par viņa izaugsmi, taču Madrides „Real”, saskaņā ar iepriekšējo transfēru, pieder tiesības atgūt spēlētāju par fiksētu summu – 30 miljoniem eiro. „Madrides atpirkšanas iespēja ir kā Damokla zobens, taču tiksimies ar viņiem pēc ČL fināla, tad arī būs skaidrība,” sacījis Marota. „Alvaro kļūst par īstu čempionu, un darīsim visu, lai viņš paliktu Turīnā.”

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

     [+] [-]

, 2016-05-26 14:48, pirms 8 gadiem
Diezvai "pūlei" pašai vajadzēs Mario pakalpojumus , domāju pie pirmās izdevības kādam nopārdos par grašiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-26 16:47, pirms 8 gadiem
Kovalchuk17# rakstīja: Diezvai "pūlei" pašai vajadzēs Mario pakalpojumus , domāju pie pirmās izdevības kādam nopārdos par grašiem.
Pirms Pooles par viņu interesējās, ja nemaldos, Galatasaray. Uz neko labāku viņš vairs nemaz nevar cerēt, lai iet uz kaut kādu Turciju un pierāda sevi, vēl jau jauns, var tikt atpakaļ.

     [+] [-]

, 2016-05-26 18:43, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Pirms Pooles par viņu interesējās, ja nemaldos, Galatasaray. Uz neko labāku viņš vairs nemaz nevar cerēt, lai iet uz kaut kādu Turciju un pierāda sevi, vēl jau jauns, var tikt atpakaļ.
pārdošana ir samērā maza iespēja, labākajā gadījumā Liverpool viņu kādam varēs izīrēt ar noteikumu, ka paši turpina maksāt daļu algas.

  -2 [+] [-]

, 2016-05-26 20:49, pirms 8 gadiem
Domāju, ka Klops spēs Mario pataisīt par SuperMario

     [+] [-]

, 2016-05-27 09:43, pirms 8 gadiem
Lai iet uz FC Banana