Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas kausa finālā spēlēs "Lazio" un "Atalanta"

Rolands Eliņš

Itālijas kausa finālā spēlēs "Lazio" un "Atalanta"
Foto: imago images / Gribaudi/ImagePhoto/Scanpix

LETA--DPA. Bergāmo "Atalanta" komanda ceturtdien sasniedza Itālijas kausa futbolā finālu, kurā spēkosies ar Romas "Lazio".

Pusfināla atbildes mačā "Atalanta" futbolisti ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:1) uzvarēja Florences "Fiorentina" un divu maču summā guva virsroku ar 5:4.

Tiesa, jau trešajā minūtē "Fiorentina" komandu vadībā izvirzīja kolumbietis Luiss Murjels, bet desmit minūtes vēlāk neizšķirtu ar 11 metru soda sitiena palīdzību panāca slovēnis Josips Iličičs. Uzvaru mājiniekiem cīņas 69.minūtē tikmēr nodrošināja argentīnietis Alehandro Gomess.

Abu komandu pirmā cīņa noslēdzās ar neizšķirtu 3:3.

Finālā "Atalanta" spēkosies ar Romas "Lazio", kas savā pusfināla atbildes spēlē viesos ar 1:0 (0:0) pārspēja "AC Milan", divu spēļu summā uzvarot ar 1:0.

Vienīgie vārti tika gūti 58.minūtē, kad Hoakins Korrea netraucēts no kreisās malas izgājienā pārspēja mājinieku vārtsargu,.

"Bijām pelnījuši vietu finālā, cīnījāmies un pārvarējām grūtības kopā. Apzinājāmies, ka varam gūt vārtus un aizvadījām lielisku maču. Ja tā turpināsim, varēsim uzvarēt jebkuru komandu," teica "Lazio" kapteinis Senads Luličs.

Itālijas kausa fināls notiks 15.maijā Romā. Līdz šim vienīgo reizi "Atalanta" šajā turnīrā triumfējusi 1963.gadā.

Izmantotie resursi:
LETA