Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ančeloti turpinās darbu ''AC Milan''

Ančeloti turpinās darbu ''AC Milan''
Karlo Ančeloti
Foto: AFP

Itālijas A sērijas kluba ''AC Milan'' viceprezidents Adriano Galjāni izteicies, ka arī pēc šīs sezonas līdzšinējais komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti turpinās vadīt ''AC Milan'', lai arī iepriekš ticis ziņots, ka Ančeloti pametīs komandu.

Iepriekš tika minēts, ka Karlo Ančeloti pēc šīs sezonas, iespējams, varētu pārcelties trenēt Madrides ''Real''. ''AC Milan'' viceprezidents Adriano Galjāni šādu iespējamību noraidījis, sakot, ka pašreizējais komandas treneris visticamāk turpinās darbu ar komandu arī pēc šīs sezonas.

''Es droši apgalvoju, ka par 99,99 % Ančeloti paliks. Savukārt visi transfēra darījumi tiks veikti vien tad, kad konkrēti zināsim, vai mēs spēlēsim UEFA Čempionu līgā, vai nē. Es ļoti ceru, ka mums izdosies kvalificēties Čempionu līgai. Par Ančeloti un ''Real'' es neuztraucos. Viņam ir līgums ar klubu līdz nākamās sezonas beigām un zinot to, ka esam draugi, tad Ančeloti nerīkotos šādi man to nepasakot. Šī visa pievērsta uzmanība saistībā ar Karlo pārcelošanos uz ''Real'' tikai pierāda to, cik veiksmīgs treneris ir tādai komandai kā ''AC Milan''.''

Šobrīd A sērijas kopvērtējumā ''AC Milan'' ieņem trešo vietu, 29 spēlēs izcīnot 55 punktus. No pirmajā vietā esošās Milānas ''Inter'' klubs atpaliek par 14 punktiem.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com


, 2009-03-26 22:08, pirms 15 gadiem
protams! labāku par viņu Milānai nedabūt.
, 2009-03-26 23:18, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: protams! labāku par viņu Milānai nedabūt.
labak var but vienmer tatad ari labaku vienmer var dabut
, 2009-03-27 00:21, pirms 15 gadiem
Nu es esmu par, to lai viņš arī nākamsezon trenētu Milan. Komanda šosezon atdzīvojusies, turpina progresēt un lai tas turpinās arī nākamsezon.
, 2009-03-27 00:41, pirms 15 gadiem
Beckhem32 rakstīja: labak var but vienmer tatad ari labaku vienmer var dabut
tici man, Milānai labāks nevar būt. tikai Ančeloti māk padarīt Milānu par vienu no labākajām komandām pasaulē. nezinu kādas metodes viņs tur izmanto, ka sezonas vidū vai beigu daļā komanda pēksņi sāk spēlēt ideāli.
, 2009-03-27 01:37, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: tici man, Milānai labāks nevar būt. tikai Ančeloti māk padarīt Milānu par vienu no labākajām komandām pasaulē. nezinu kādas metodes viņs tur izmanto, ka sezonas vidū vai beigu daļā komanda pēksņi sāk spēlēt ideāli.
bet ar to nepietiek un to var redzet jo visu sezonu jaspele teicami....lai kautko panaktu
, 2009-03-27 12:19, pirms 15 gadiem
Beckhem32 rakstīja: bet ar to nepietiek un to var redzet jo visu sezonu jaspele teicami....lai kautko panaktu
ne viss ir atkarīgs no viņa vien. viņs nevar kontrolēt spēlētāju psihisko un morālo sagatavotību, tikai fizisko. kā arī viņs nevar kontrolēt augstāk stāvosos.
, 2009-03-27 17:33, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: ne viss ir atkarīgs no viņa vien. viņs nevar kontrolēt spēlētāju psihisko un morālo sagatavotību, tikai fizisko. kā arī viņs nevar kontrolēt augstāk stāvosos.
bet vins ir galvenais treneris un vinam ir jatbild par psihisko un moralo vinam sava komanda ir janoskano un jasagatavo tikai uz uzvaram drizak jau vins varetu galigi neatbildet par fizisko.........
, 2009-03-27 17:55, pirms 15 gadiem
Beckhem32 rakstīja: visu sezonu jaspele teicami....
tas ir maz iespējams, sezonas bez kāpumiem un kritumiem ir ļoti retas.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj dzēst divu vārtu deficītu, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.
Fabio Kannavaro. Foto: AFP/Scanpix

"Udinese" cīņā par palikšanu A sērijā vedīs 2006. gada pasaules labākais spēlētājs Kannavaro

Itālijas futbola klubs "Udinese" pavēstījis par galvenā trenera Gabrieles Čofi un divu viņa palīgu atbrīvošanu, bet līdz sezonas beigām komandu vadīs Fabio Kannavaro, kuram palīdzēs gan brālis Paolo, gan arī ilggadējais "Udinese" pussargs Džampjēro Pinci.