Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" gatava iegādāties ilggadējo "Barcelona" pussargu Roberto

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Juventus" gatava iegādāties ilggadējo "Barcelona" pussargu Roberto
Serdži Roberto. Foto: Eric Alonso/Zumapress.com/Scanpix

Itālijas A sērijas un Spānijas "La Liga" grandi Turīnas "Juventus" un "Barcelona" apmainījušies ar otrā vienībā sev interesējošajiem futbolistiem. Itālijas čempionvienības "Juventus" redzes lokā nonācis jau vairāk kā desmit gadus "Barcelona" kluba sistēmā pavadījušais pussargs Serdži Roberto, vēsta portāls "sport.es".

"Juventus" esot īpaši novērtējusi 28 gadus vecā Roberto spēju laukumā būt daudzpusīgam - spēlēt gan aizsardzībā, gan vidējā līnijā. Tāpat "Juventus" interesē arī piecus gadus jaunākā brazīlieša Artura pakalpojumi. Uz aizsardzību vērstais pussargs Arturs Katalonijas komandai pievienojās mazāk kā pirms diviem gadiem.

Tomēr, visticamāk, "Barcelona" būtu gatava šķirties tieši no Roberto, kurš par šādu iespējamību esot informēts. Apmaiņā pret Roberto "Juventus" būtu gatava uz Kataloniju sūtīt kādu no vairākiem savas komandas spēlētājiem. Viens no reālistiskākajiem variantiem tādā gadījumā būtu bosnieša Miralema Pjaniča iemainīšana.

Serdži Roberto, kura tirgus vērtība pēc "Transfermarkt" datiem sasniedz 40 miljonus eiro "Barcelona" kreklā savas karjeras laikā aizvadījis 273 spēles, ar vārtu guvumiem izceļoties deviņas reizes.

Jāatzīmē, ka pirms koronavīrusa pandēmijas izraisītā pārtraukuma "Juventus" un "Barcelona" bija savu čempionātu līdervienības.

Izmantotie resursi:
https://www.sport.es/es/noticias/me...

     [+] [-]

, 2020-04-25 23:11, pirms 4 gadiem
Ja jau Roberto ir 9.bankaas ieshavis Barcas sastava,bet vieni varti ko var atdziimet,slavena atspeleshanas uzvaras varti pret PSG...