Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Koronavīrusa dēļ Itālijas derbijs un Eiropas līgas spēle notiks aiz slēgtām durvīm

Agris Suveizda

Koronavīrusa dēļ Itālijas derbijs un Eiropas līgas spēle notiks aiz slēgtām durvīm
Lautaro Martiness. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Koronavīrusa uzliesmojuma dēļ Ziemeļitālijā turpinās sporta pasākumu atcelšana, pārcelšana vai ierobežošana. Itālijas futbola grandam Milānas "Inter" šonedēļ abas spēles būs jāaizvada aiz slēgtām durvīm.

Milānas "Inter" savā mājaslapā pavēstīja, ka veselības organizācijas vadītāju prasību dēļ ceturtdienas vakarā paredzētā UEFA Eiropas līgas 1/16 fināla atbildes spēle notiks bez līdzjutēju klātbūtnes. Pirmajā spēlē "Inter" izbraukumā ar 2:0 pārspēja Bulgārijas "Ludogorets".

Tāpat aiz slēgtām durvīm nedēļas nogalē gaidāmas sešas Itālijas A sērijas spēles, ieskaitot vienu no otrā apļa gaidītākajiem dueļiem – Itālijas derbiju starp titula pretendentēm Turīnas "Juventus" un Milānas "Inter". Sestdien bez skatītājiem notiks arī spēle starp Udīnes "Udinese" un Florences "Fiorentina", bet svētdien durvis būs slēgtas Milānā ("Milan"-"Genoa"), Parmā ("Parma"-SPAL), Redžo nell'Emīlijā ("Sassuolo"-"Brescia") un Dženovā ("Sampdoria"-"Hellas Verona").

Milānas "Inter" iepriekšējā kārtā ar 1:2 zaudēja Romas "Lazio" un A sērijā sešos mačos izcīnījusi tikai deviņus punktus, noslīdot uz trešo pozīciju. "Juventus" un "Lazio" ir attiecīgi sešu un piecu punktu attālumā, bet ceturtajā vietā esošo Bergamo "Atalanta" milānieši apsteidz par deviņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.inter.it/en/news/2020/0...
https://www.football-italia.net/150...