Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Vītols

''Inter'' direktors Marota: ''Ēriksens pametīs mūsu klubu janvārī''

''Inter'' direktors Marota: ''Ēriksens pametīs mūsu klubu janvārī''
Kristians Ēriksens. Foto: PC/Scanpix

Itālijas A sērijas vienības Milānas ''Inter'' direktors Džuzepe Marota, atklāti atzinis, ka komandas turpmākajos plānos nav vietas 28 gadus vecajam Dānijas izlases uzbrūkošajam pussargam Kristianam Ēriksenam. Viņš janvāra transfēru logā pametīs komandu.

Kristians Ēriksens ''Inter'' vienībai pievienojās tikai gada sākumā, pārnākot no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Tottenham'', bet viņš nav spējis pierādīt sevi Antonio Kontes sistēmā. Ēriksens jau iepriekš ir publiski paudis neapmierinātību ar situāciju komandā un novembrī intervijā Itālijas medijiem izteicās: "Domāju, ka jebkurš spēlētājs vēlas spēlēt pēc iespējas vairāk, bet treneris ir tas, kurš izlemj - kurš spēlēs, bet kurš sēdēs uz soliņa."

Tagad arī ''Inter'' komandas direktors Marota ir nācis publiski ar paziņojumu par Ēriksena nākotni klubā ziņu medijam ''Sky Sports'': ''Jā, es varu apstiprināt, ka Kristians Ēriksens ir izlikts pārdošanā. Viņš pametīs komandu janvārī. Viņš nav mūsu plānos, viņam ir bijušas grūtības ''Inter'' vienībā. Es domāju, ka būs pareizi, ja Kristians pametīs mūs un atradīs jaunu vietu ar lielāku brīvību.''

Dānijas izlases spēlētāja līgums ar ''Inter'' ir parakstīts līdz 2024. gada vasarai. Šosezon Kristians ir aizvadījis astoņas spēles Itālijas A sērijā un četras spēles Čempionu līgas turnīrā, neatzīmējoties ar nevienu rezultativitātes sitienu. Visos turnīros kopā Ēriksens kopš pievienošanās ''Inter'' sastāvam aizvadījis 38 spēles gūstot četrus vārtus. Itālijas medijos baumo, ka par trīs reizes Dānijas gada labāko futbolistu kļuvušo un bijušo ''Tottenham'' uzbrūkošo pussargu interesi izrāda tādi klubi kā Minhenes ''Bayern'', Londonas ''Arsenal'' un PSG.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano/...
https://www.corrieredellosport.it/


, 2020-12-24 15:23, pirms 3 gadiem
Lai iet uz Ajax, būtu Eiropas labākais mids kopā ar Klassenu.
, 2020-12-24 15:56, pirms 3 gadiem
Minhenè tieši iederētos Eriksens. Kad Goretzska ar kimmichu traumēti. Labs spēles veidotājs. Man simpatizē Dāņa spēles stils
, 2020-12-24 19:39, pirms 3 gadiem
MU !!!
, 2020-12-24 19:45, pirms 3 gadiem
kasagrande rakstīja: Lai iet uz Ajax, būtu Eiropas labākais mids kopā ar Klassenu.
MU vāji pussargi.
, 2020-12-24 19:45, pirms 3 gadiem
ooosvalds rakstīja: Minhenè tieši iederētos Eriksens. Kad Goretzska ar kimmichu traumēti. Labs spēles veidotājs. Man simpatizē Dāņa spēles stils
Olam šis mids ļoti noderētu.
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
1

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.