Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Itālijas uzbrucējs Kasāno otro reizi nedēļas laikā paziņo par karjeras beigām

Rolands Eliņš

Itālijas uzbrucējs Kasāno otro reizi nedēļas laikā paziņo par karjeras beigām
Antonio Kasāno
Foto: AP/Scanpix

Antonio Kasāno, bijušais Itālijas futbola izlases spēlētājs, tomēr nolēmis pielikt punktu savai futbolista karjerai. Viņš izplatījis atvainošanos par sevis radīto apjukumu.

Antonio Kasāno līdzjutējiem pēdējās divas nedēļas bijušas notikumiem pārpilnas: jūlija sākumā viņš oficiāli pievienojās “Verona”, nedēļu vēlāk nolēma beigt karjeru, par to paziņojot sociālajos tīklos, bet pēc tam pārdomājot. Savukārt šodien viņš vēlreiz paziņoja par “Verona” atstāšanu, pēc tam par to, ka atstāj tikai klubu, nevis futbolu, bet beigās tomēr atvainojās par radītajām jukām, norādot, ka futbolista karjeru ir noslēdzis.

“Pretēji tam, kas tika publicētas manas sievas sociālajos tīklos, es vēlētos ieviest skaidrību,” Kasāno rakstīja, izmantodams savas sievas Karolīnas “Twitter” profilu. “Karolīnai nebija taisnība. Pēc smagām pārdomām es beigās esmu nolēmis: Antonio Kasāno futbolu vairs nespēlēs.”

35 gadus vecais Kasāno savā karjerā pārstāvējis tādus klubus kā “Roma”, “Real Madrid”, “Milan” un “Inter”, bet Itālijas izlasē aizvadījis 39 spēles, gūstot desmit vārtus.

“Atvainojos Veronas pilsētai un tās līdzjutējiem, pilnīgi visiem komandas dalībniekiem un pārstāvjiem,” rakstīja Kasāno. “Šobrīd mana prioritāte ir būt kopā ar sievu un bērniem.”

Izmantotie resursi:
OFFICIAL: Cassano retires again | Football Italia