Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" direktors: "Ronaldu interesi par spēlēšanu Turīnā izrādīja jau janvārī"

Rolands Eliņš

"Juventus" direktors: "Ronaldu interesi par spēlēšanu Turīnā izrādīja jau janvārī"
Krištianu Ronaldu un viņa aģents Žorže Mendešs. Foto: BEATRIZ GUZMAN/MARCA/SIPA/Scanpix

Itālijas futbola granda Turīnas “Juventus” sporta direktors Fabio Paratiči itāļu medijiem apstiprināja, ka vasarā veiktā un 100 miljonus vērtā transfēra iniciators bija pats Krištianu Ronaldu, kurš par šo tēmu lika savam aģentam sākt aizkulišu diskusijas jau janvārī.

Itālijas medijam “Sky Sport Italia” Fabio Paratiči pastāstīja, ka pirmā reize, kad viņš dzirdējis par Krištianu Ronaldu vēlmi pievienoties “Juventus”, bija šogad janvārī, kad ar Ronaldu aģentu Žorži Mendešu bija tikšanās pavisam citā sakarā.

“Kad tikāmies ar Mendešu par Žuau Kanselu transfēra apspriešanu, tad arī viss sākās,” teica Paratiči. “Mendešs man teica – tu neticēsi, bet Krištianu vēlas spēlēt Turīnā. Es atbildēju, ka mierīgi varu tam noticēt, taču mums nebūs iespēju panākt, ka visi piekrīt kaut kam tādam un ka izdodas realizēt šādu iespēju dzīvē.”

Paratiči un Mendeša ievadītās sarunas noveda pie Ronaldu 100 miljonus eiro vērtās pārejas no “Real” uz “Juventus”, kas vasarā šokēja futbola sabiedrību, ņemot vērā, cik ātri un salīdzinoši klusi tik milzīgs transfērs tika realizēts.

Paratiči intervijā ar smaidu atklāja, ka vispriecīgākais par šo darījumu bija viņa dēls: “Mans puika vēlējās Ronaldu futbola kreklu, tādēļ, kad biju uz Portugāles spēli, atvedu viņam to. Pēc tam viņš visu laiku vaicāja, kad Ronaldu spēlēs Turīnā. Teicu, ka tas nav iespējams. Tad tas tomēr notika, un dēls vaicāja: “Kā tā? Tu teici, ka tas nav iespējams!” Man nebija, ko atbildēt.”

Ronaldu sezonas pirmajā pusē ir palīdzējis “Juventus” aizvadīt vienu no kluba labākajiem pusgadiem – A Sērijā iegūti 49 no iespējamajā 51 punkta, tālu atraujoties no konkurentiem, kā arī sarūpēta vieta Čempionu līgas astotdaļfinālā, kur būs jāspēkojas pret Madrides “Atletico”.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/132...

     [+] [-]

, 2018-12-23 20:23, pirms 5 gadiem
Ka noblatoja

     [+] [-]

, 2018-12-24 17:56, pirms 5 gadiem
kad aizgāja no tupā real, kļuva par normālu čali... tagad es viņu cienu