Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Veldre

Itālijas futbola grandu pirmssezonas apskats

Itālijas futbola grandu pirmssezonas apskats
Vai šosezon "Juventus" pietuvosies 30 titulu skaitam?
Foto: Lapresse/Scanpix

Sestdienas vakarā ar divām spēlēm sāksies arī Itālijas čempionāta augstākās līgas jeb “Serie A” sezona. Vakara vēlajā spēlē savā laukumā dosies arī vieni no turnīra favorītiem – Turīnas ”Juventus”, kas pagājušajā gadā triumfēja čempionātā, pārtraucot sešus gadus ilgo Milānas klubu dominanci (”Inter” pieci tituli pēc kārtas, 2010. gadā ”Milan”) . Tieši abi Milānas klubi pēdējos desmit gados bijuši galvenie turīniešu pretinieki cīņā par ”Scudetto”. Šajā starpsezonas apskatā pievērsīsimies tieši minētajām trim komandām, ar parējām iepazīsimies rītdienas rakstā.

Juventus

Pēc deviņu gadu pārtraukuma ”Juventus” pagājušā gada pavasarī izcīnīja savu 28. čempionu titulu, pie tam nezaudējot nevienā spēlē (vienīgais zaudējums oficiālā spēlē bija kausa izcīņas fināls pret ”Napoli”). Pati komanda gan uzskata, ka tas ir jau trīsdesmitais tituls, jo tā neatzīst 2005. un 2006. gada titulu atņemšanu. Vislabāk esošo situāciju komentējis komandas kapteinis Bufons, kurš teicis „ar ”Juventus” esmu izcīnījis piecus titulus, bet līgas vadība nolēma manā CV ierakstīt trīs, taču priecājies esmu piecas reizes”.

Par pērnās sezonas vienu no panākumu atslēgām tiek uzskatīta komandas dzelžainā aizsardzība, kuru, tāpat kā iepriekš, cementēs Itālijas izlases aizsargu trio – Kjelīni (sezonas sākumā vēl nevarēs palīdzēt savainojuma dēļ), Bonuči (tika attaisnots totalizatoru skandālā) un Barcalji, kā arī šveicietis Lihštainers. Aizsardzības līniju papildinājis arī pieredzējušais Lusiu, kas pievienojās pēc līguma izbeigšanas ar Milānas ”Inter”, tāpat pēc īres izpirkts Martins Kaseress.

Otra panākumu atslēga bija jaunais treneris Antonio Konte. Šajā sezonā komandai gan spēļu dienās nāksies iztikt bez trenera atrašanās komandas soliņa un ģērbtuvēs, jo Kontem piespriesta 10 mēnešu diskvalifikācija par neziņošanu par spēļu ietekmēšanas mēģinājumiem. Šajā laikā gan viņš varēs vadīt komandas treniņus. Kontes asistentam Andželo Alesio piespriestā 8 mēnešu diskvalifikācija samazināta uz sešiem. Spēļu dienās komandu laukumā un ģērbtuvēs vadīs iepriekš jauniešu komandas treneris Masimo Karera, kurš deviņdesmito gadu pirmajā pusē ”Juventus” vienībā aizvadījis vairāk kā 100 spēles.

Vidējā līnijā par galvenajiem papildinājumiem jāuzskata no ”Udinese” vienības pievienojušies čīlietis Maurisio Isla un ganietis Kvadvo Asamoa. Tāpat koamandā paliek pagājušās sezonas varoņi – Andrea Pirlo, Arturo Vidals un Klaudio Markizio (komandas vice-kapteinis).

Lielākās problēmas komandai paredzamas uzbrukumā, jo diez vai pietiks ar Mirko Vučiniču, Matri, Kvaljarellu (iespējama kāda no viņiem došanās prom, bet visdrīzāk abi paliks komandā, ja nekas netiks iegādāts), lai veiksmīgi startētu gan vietējā čempionātā, gan Čempionu līgā. Uzbrukuma līniju papildinājis no Parmas atgrieztais augumā mazais (164 cm) Sebastians Džovinko, bet kā būtiskākais zaudējums minams kluba leģendas Alessandro del Pjēro došanās „pensijā”. Komanda gan ir vēl uzbrucēja meklējumos, bet pagaidām ar to neveicas – Robins van Pērsijs pievienojās ”Manchester United”, Jovetiču un Kavāni klubi (attiecīgi ”Fiorentina” un ”Napoli”) īsti negrib pārdot. Kā pagaidām reālākais papildinājums tiek minēts Fernando Jorente no spāņu ”Bilbao Athletic”, bet pēc viņa pakalpojuma tīkojot arī Anglijas klubi. Pastāv arī variants par Edina Džeko iegādi, bet tas, visticamāk, atkarīgs vai ”Manchester City” pēdējā brīdī iegūs kādu uzbrucēju (baumo par Kavāni vai Jovetiču).

Starpsezonas spēļu rezultāti īpašas bažas par komandas formu nerada, lai gan aizsardzības līnija vairs neizskatās tik pārliecinoša kā pagājušajā sezonā. Redzēs kā būs, kad atgriezīsies Kjelīni. Tāpat sezonas pirmo spēli var nākties izlaist pamatvārtsargam Džanluidži Bufonam, kas guvis nelielu kājas savainojumu.

Starpsezonas spēļu rezultāti

VietaPretinieceRezultātsVārtu guvēji
SantvinsentaAygreville7:1 (3:1)Kvaljarella 7’;23; Vučiničs 21’(11m); Matri 56’(11m); Boakije 65’; Vidals 90+1’; Padovans 90+3’ – Turato 1’
Bari (TIM Trofeja)Internazionale0:1- Kautinju 12’
Bari(TIM Trofeja)Milan1:0Vučiničs 31’
ŽenēvaBenfica1:1 (0:0)Krasičs 90+2’ – Kardozo 88’
SalernoMalaga2:0 (1:0)Matri3’;51’
Vilara PerosaJuventus Primavera5:1 (1:0)Kvlajarella 25’;Matri 56’; Džakerīni 64’; Džovinko 74’; Rudžiero 76’ – Bonatini 62’
Pekina (Itālijas Superkauss)Napoli4:2 (papildl.) (1:2)Asamoa 37’; Vidals 73’(11m); Madžo 97’(s.v.); Vučiničs 102’ – Kavāni 27’; Pandevs 44’
MilānaMilan3:2 (2:1)Markizio 12’; Vidals 44’; Matri 63’ – Robinju 9’;77’(11m)

Spēlētāju pārejas

SpēlētājsValstsPozīcijaVecNo/UzSumma (st.m.)Līguma beigu gads
Klāt
Martins KaseressUrugvajaAizsargs25Sevilla8 miljoni2016
Emanuele DžakerīniItālijaPussargs27Cesena4.25 miljoni (50%)2015
Kvadvo AsamoaGanaPussargs23Udinese9 miljoni (50%)2015
Maurisio IslaČīlePussargs24Udinese9.25 miljoni (50%)2015
Sebastians DžovinkoItālijaUzbrucējs25Parma11 miljoni2015
Nikola LealiItālijaVārtsargs19Brescia3.8 miljoni2017
LusiuBrazīlijaAizsargs34Internazionalebez maksas2014
Ričmonds BoakijeGanaUzbrucējs19Genoa4 miljoni2017
Pols PogbāFrnacijaPussargs19Mancgester Unitedbez maksas2016
Alberto MāziItālijaAizsargs19Pro Vecelli
Prom
Kristians PaskatoItālijaPussargs22Udinese1.5 miljoni (50%)
Eljero ElijaNīderlandePussargs25Werder Bremen7.5 miljoni
Alesandro del PjēroItālijaUzbrucējs37bez klubabeidzās līgums
Aleksandrs ManingersAustrijaVārtsargs35bez klubabeidzās līgums
Fabio GrossoItālijaAizsargs34bez klubabeidzās līgums
Marko BorielloItālijaUzbrucējs30Romabeidzās īre
Marselo EstegaribijaParagvajapussargs24Sampdoriabeidzās īre
Marko MotaItālijaaizsargs26Bolognaīre (1.5 miljoni)
Milans KrasičsSerbijapussargs25Fenerbahche7 miljoni
Felipe MeluBrazīlijapussargs28Galatasarayīre (1.75 miljoni)

AC Milan

Bijušajam Itālijas premjerministram Silvio Berluskoni piederošā ”Milan” pagājušajā sezonā palika otrajā vietā, bet kausa izcīņā piekāpās ”Juventus” pusfinālā. Komandu tāpat kā pagājušajā gadā vadīs itāliešu speciālists Masimiliano Alegri, kura vadībā komanda triumfēja 2011. gada čempionātā. Komanda piedzīvojusi zaudējumus visās līnijās, turklāt pienācīgi aizstājēji šķiet tā arī nav atrasti.

Jau maijā par komandas atstāšanu paziņoja virkne veterānu – Gatūzo, Nesta, Zēdorfs, Inzagi, bet vēlāk „naudasmaisiem” Parīzē tika pārdoti Zlatans Ibrahimovičs (rezultatīvākais čempionāta uzbrucējs) un aizsardzības balsts Tjagu Silva. Pēc divu pēdējo došanās prom neapmierinātību ar notikumiem izteica Antonio Kasāno un arī vēlējās prom, īsi pirms sezonas sākuma viņš tika samainīts ar Džanpaolo Pacīni no Milānas ”Inter”. Pacīni jāuzskata arī par skaļāko komandas ieguvumu šajā starpsezonā. Paredzams, ka Pacīni kopā ar Alešandri Patu, Robinju un Stefanu El Šaravi veidos galveno komandas uzbrukuma spēku. Šodien gan ziņo par brazīlieša Ze Eduardu (pēc jaunākajām ziņām, gan darījums varētu tikt atcelts) pievienošanos komandai, jo Alešandre Patu atkal ir guvis savainojumu un visticamāk viņam nāksies izlaist sezonas pirmo spēli pret ”Sampdoria”.

Vidējā līnijā par galvenajiem spēkiem jāuzskata Urbijs Emanuelsons, Antonio Nočerino, Kevins Princs Boatengs, no Dženovas pārnākušais Kevins Konstants un komandas kapteinis, veterāns Massimo Ambrozīni, kā arī no ”Fiorentina” pārnākušais Rikardo Montolivo. Presē ik pa laikam parādās spekulācijas par ”Real Madrid” pussargu Lasanas Diarā un/vai Kakā pievienošanos komandai, kā arī par ”Manchester City” spēlējošā de Jonga pārcelšanos uz Milānu. Vēl aptuveni nedēļa ir palikusi spēlētāju pārejām, varbūt kāda no tām arī realizēsies, jo no Ibrahimoviča un Silvas pārdošanas klubs labi nopelnīja, ja vien nauda nav iztērēta parādu nomaksai.

Vislielākās problēmas komandai solās būt aizsardzībā, jo tādi uzvārdi kā Bonera, Antonini, Abate, Meksess (izlaidīs sezonas sākumu), Mesba, Zapata īpašu uzticību nevieš. Vārtos paredzams, ka duetu veidos veterāns Kristians Abiati un Marko Amelija.

Prieku par šādu komandas sastāvu nav izrādījuši arī līdzjutēji, kas uzstādījuši sezonas abonementu tirdzniecības antirekordu, jo arī pārbaudes spēļu rezultāti uz īpašu optimismu nerosina, jo zaudēts ”Juventus” (2 reizes), ”Inter”, piedzīvota sagrāve no ”Madrides Real”, bet izcīnītas uzvaras pret ”Schalke”, ”Chelsea” un Hondurasas klubu.

Starpsezonas spēļu rezultāti

VietaPretinieceRezultātsVārtu guvēji
Bari (TIM Trofeja)Juventus0:1- Vučiničs 31’(11m)
Bari (TIM Trofeja)Internazionale1:2El Šaravi 16’ – Guarins 25’; Palasio 34’
GelzenkirheneSchalke 041:0 (0:0)Emanuelsons 62’
Miami (ASV)Chelsea1:0 (0:0)Emanuelsons 68’
Foksboro (ASV)Olimpija (Hondurasa)3:1 (3:0)Robinju 24’; Nočerino 37’; 44’ – Eskalante 72’
Ņujorka (ASV)Real Madrid1:5 (1:1)Robinju 33’ – Di Marija 24’; K.Ronaldo 49’; 66’; Ramos 81’; Kallejons 89’
MilānaJuventus2:3 (1:2)Robinju 9’;77’(11m) - Markizio 12’; Vidals 44’; Matri 63’

Spēlētāju pārejas

SpēlētājsValstsPozīcijaVecNo/UzSumma (st.m.)
Klāt*
Bakaje TraoreMaliAizsargs27Nancybez maksas
Rikardo MontolivoItālijaPussargs27Fiorentinabez maksas
Frenčesko ArcebiItālijaAizsargs23Chievo Verona4 miljoni (50%)
GabrielsBrazīlijaVārtsargs19Cruzeiro500 tūkstoši
Kevins KonstantsGvinejaPussargs25Dženovaīre
Didaks VilaSpānijaAizsargs23Espanyolatgriezās pēc īres
Kristians ZapataKolumbijaAizsargs25Villarealīre ar iespēju izpirkt
Džanpaolo PacīniItālijaUzbrucējs28Internazionale7 miljoni + Antonio Kasāno
Ze EduarduBrazīlijaUzbrucējs24Genoa
Prom
Antonio KasānoItālijaUzbrucējs30Internazionaleiekļauts Pacīni darījumā
Alessandro NestaItālijaAizsargs36Montreālas Impactbez pārejas maksas
Filipo InzagiItālijaUzbrucējs38kļuva par "Milan" jauniešu komandas treneri
Flavio RomaItālijaVārtsargs37AS AS Monacobez pārejas maksas
Džanluka ZambrotaItālijaAizsargs35bez klubabeidzās līgums
Dženaro GatūzoItālijaPussargs34FC Sionbez pārejas maksas
Marks van BommelsNīderlandePussargs35PSVbez pārejas maksas
Masimo OdoItālijaAizsargs36bez klubabeidzās līgums
Klarenss ZēdorfsNīderlandePussargs36Botafogo (Brazīlija)bez pārejas maksas
Aleksandrs MerkelsVācijaPussargs20Dženova
Alberto AkvilāniItālijaPussargs27Liverpūle (Fiorentina)beidzās īre
Tjagu SilvaBrazīlijaAizsargs27PSG42 miljoni
Zlatans IbrahimovičsZviedrijaUzbrucējs3021 miljons

- * komandu papildinājuši arī vairāki jauniešu komandas (Primavera) spēlētāji

Internazionale

Otra Milānas komanda ”Inter” pagājušajā sezonā ierindojās vien sestajā vietā, kas nozīmē, ka šogad tai nāksies samierināties ar dalību Eiropas līgā, turklāt uzsākot dalību no 3. kvalifikācijas kārtas (tā gan ir pārvarēta, uzveicot „Skonto” pāridarītājus Splitas ”Hajduk”). Pagājušajā sezonā komandu paspēja vadīt trīs treneri – Džanpjēro Gasperīni, Klaudio Ranjēri un Andrea Stramačioni, kurš tika paaugstināts no jauniešu komandas vadītāja vietas uz pirmo komandu un šogad darbu turpinās.

Komandā notikušas izmaiņas visās līnijās, kas vērstas uz sastāva atjaunināšanu, jo pagājušajā sezonā komanda uzstādīja rekordu kā vecākā komanda Čempionu līgas spēlē (sākuma sastāvs). Komandu pametuši Lusio un Djēgo Forlans , ar kuriem darba attiecības tika izbeigtas pēc abpusējas vienošanās. Vārtos Žulio Sēzaru (pagaidām gan neveicas ar viņa pārdošanu) nomainījis Samirs Handanovičs, kuru dublēs Luka Kastelaci un Vids Beleks. Aizsardzībā bez Lusio došanās prom, iztrūks arī Ivans Kordoba (beidzis karjeru), bet pievienojies Matiass Silvestrs. Komandā palikuši arī Ranokija, Nagatomo un Samuels. Pie kādas spēles varētu tikt arī Brazīlijas olimpiskās izlases pamatsastāva aizsarjs Žuans. Aizsardzības labajā malā paredzams, ka pirmā vijole varētu tikt uzticēta brazīlietim Žonatanam, bet daudz slavenākais viņa tautietis Maikons varētu klubu atstāt (pagaidām gan nav izdevies viņu pārdod, galvenais šķērslis spēlētāja lielā alga). Labajā malā kā aizsardzībā, tā vidējā līnijā turpinās spēlēt 39 gadus vecais komandas kapteinis Havjers Dzaneti. Paredzams, ka šajā sezonā viņš aizvadīs savu 800-to spēli kluba rindās. Vidējo līniju veidos Veslijs Snaiders, Fredijs Gvarins, no īres atgieztais Filipe Kautinju, veterāns Estebans Kambiaso, argentīnietis Rikardo Alvarezs. Tāpat komandā vēl joprojām ir serbu veterāns Stankovičs.

Uzbrukuma smailē darbosies pagājušās sezonas komandas labākais vārtu guvējs Djēgo Milito, kuram palīdzēs Rodrigo Palasio un Antonio Kasāno, kurš nonācis savā bērnībā atbalstītajā klubā.
Klubs aizvadījis labu starpsezonu, piedzīvojot tikai vienu zaudējumu, kur Eiropas līgas atbildes spēlē ar 0:2 piekāpās ”Hajduk”.

Starpsezonas spēļu rezultāti

VietaPretinieceRezultātsVārtu guvēji
PinzoloTrentino Team6:0 (4:0)Kautinju 3’; Milito 6’;40’;42’; Kambiasso 54’; Garitano 85’
RoveretoKoper (Slovēnija)2:0 (0:0)Samuels 56’; Kautinju 71’
Bari (TIM Trofeja)Milan2:1Guarins 25’;Palasio 34’ – El Šarāvi 16’
Bari (TIM Trofeja)Juventus1:0Kautinju 12’
KomoComo3:2 (2:1)Nagatomo 6’; Ranokija 28’; Palasio 77’ – Sčiavino 41’; Mazoca 89’
GlāzgovaCeltic1:1 (0:1)Palasio 89’ – Kommons 41’
LokarnoCA Bizertin (Tunisija)3:0 (2:0)Kambiasso 14’; Palasio 31’;64’
SplitaHajduk Split (Eiropas līga*)3:0 (2:0)Sneiders18’; Nagatomo 44’; Kautinju 73’
MilānaHajduk Split (Eiropas līga)0:2 (0:1)- Vukušičs 23’(11m); Vukovičs 58’

-* Spēle pret rumāņu ”Vaslui” tiks aizvadīta šodien vakarā

Spēlētāju pārejas

SpēlētājsValstsPozīcijaVecNo/UzSumma (st.m.)Līguma beigu gads
Klāt*
Fredijs GuarinsKolumbijaPussargs25Porto11 miljoni (izpirka pēc īres)2016
Rodrigo PalasioArgentīnaUzbrucējs30Genoa10.5 miljoni2015
Filipe KautinjuBrazīlijaPussargs19Espanyolatgriezās no īres2015
DžonatansBrazīlijaAizsargs26Parmaatgriezās no īres2015
Vids BeleksSlovēnijaVārtsargs21Crotoneatgriezās no īres2017
Makdonalds MarigaKenijaPussargs25Parmaatgriezās no īres2013
Matias SilvestrsArgentīnaAizsargs27Palermoīre (2 + 6 milj. izpirkums)2013
Samirs HandanovičsSlovēnijaVārtsargs27Udinese11 miljoni (50%) + 50% Faraoni2016
Gabijs MudingajiBeļģijaPussargs30Bolognaīre (0.75 + 0.75 milj. izpirkums)2013
Walters GarganoUrugvajaPussargs28Napoliīre (1.5 + 5 milj. izpirkums)2013
Antonio KasānoItālijaUzbrucējs30Milandaļa no Pacīni darījuma2014
Prom
Paolo OrlandoniItālijaVārtsargs39beidzis karjeru
Ivans KordobaKolumbijaAizsargs35beidzis karjeru
Maro ZarateArgentīnaUzbrucējs25Laziobeidzās īre
Angelo PalomboItālijaPussargs30Sampdoriabeidzās īre
Andrea PoliItālijaPussargs22Sampdoriabeidzās īre
LusioBrazīlijaAizsargs34Juventuslīgums izbeigts
Davide FaraoniItālijaAizsargs20Udinese50% - daļa no Handanoviča darījuma
Djēgo ForlansUrugvajaUzbrucējs32Internacional (Brazīlija)līgums izbeigts
Luks KastanjossNīderlandeUzbrucējs19Twente6 miljoni
Džanpaolo PacīniItālijaUzbrucējs28Milan7 milj. + Kasāno
Gorans PandevsMaķedonijaUzbrucējs29Napoli7.5 milj. (izpirka pēc īres)

Pēdējo 10 gadu medaļnieki

GadsZeltsSudrabsBronzaGadsZeltsSudrabsBronza
2012.JuventusMilanUdinese2007.InterRomaLazio
2011.MilanInterNapoli2006.InterRomaMilan
2010.InterRomaMilan2005.Juventus*MilanInter
2009.InterJuventusMilan2004.MilanRomaJuventus
2008.InterRomaJuventus2003.JuventusInterMilan

-* ”Juventus” tituls atņemts saistībā ar skandālu par spēļu rezultātu ietekmēšanu

Titulētāko klubu Top*

KlubsSkGadi
Juventus281905; 1925–26; 1930–31; 1931–32; 1932–33; 1933–34; 1934–35; 1949–50; 1951–52; 1957–58; 1959–60; 1960–61; 1966–67; 1971–72; 1972–73; 1974–75; 1976-77; 1977–78; 1980–81; 1981–82; 1983–84; 1985–86; 1994–95; 1996–97; 1997–98; 2001–02; 2002–03; 2011–12
Milan181901; 1906; 1907; 1950–51; 1954–55; 1956–57; 1958–59; 1961–62; 1967–68; 1978–79; 1987–88; 1991–92; 1992–93; 1993–94; 1995–96; 1998–99; 2003–04; 2010–11
Inter181909–10; 1919–20; 1929–30; 1937–38; 1939–40; 1952–53; 1953–54; 1962–63; 1964–65; 1965–66; 1970–71; 1979–80; 1988–89; 2005–06; 2006–07; 2007–08; 2008–09; 2009–10
Genoa91898; 1899; 1900; 1902; 1903; 1904; 1914–15; 1922–23; 1923–24
Bologna71924–25; 1928–29; 1935–36; 1936–37; 1938–39; 1940–41; 1963–64
Torino71927–28; 1942–43; 1945–46; 1946–47; 1947–48; 1948–49; 1975–76
Pro Vercelli**71908; 1909; 1910–11; 1911–12; 1912–13; 1920–21; 1921–22
Roma31941–42; 1982–83; 2000–01
Fiorentina21955–56; 1968–69
Napoli21986–87; 1989–90
Lazio21973–74; 1999–2000

-* norādīti klubi, kuriem ir vismaz 2 tituli
-**šajā sezonā spēlēs ”Serie B”

Resursi: soccerway.com, football-italia.net, goal.com

Kura komanda uzvarēs

  • 65

  • 18

  • 17

  • 14



, 2012-08-23 19:26, pirms 12 gadiem
Daudz variantu nav. Ja "Juventus" atkārtoti neiegūs titulu, šoreiz jau tā būs sensācija. Forza Juve!!!

Paldies Kasparam par rakstu!
, 2012-08-23 20:35, pirms 12 gadiem
lielisks raksts! Juve paņems - tur divu domu nav.
, 2012-08-23 21:10, pirms 12 gadiem
Juventus jau pagāšo sezon bija labi, bet ar Asamoa, Isla, Giovinco, Luico praktiski izskatās pēc top5 komandas pasaulē.
Milāna netiek novērtēta pilnībā, Pato var aizvietot Ibru uzbrukuma pa 110%, ja netiks traumēts + Montolivo ļoti augstas klases pussargs.
Inter izskatās, ka atjauninās sastāvu. Arī labi, turklāt jaunie spēlētāji gribēs sevi pierādīt.
, 2012-08-23 22:35, pirms 12 gadiem
Milan nespēs konkurēt ar Juvi un Inter nu vismaz ne visas sezonas garumā, nav tik lielas rezerves un pieredzējuši speletaji kas pedejos 5 gadus veidoja kodolu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-24 07:53, pirms 12 gadiem
Insomnian rakstīja: Juventus jau pagāšo sezon bija labi, bet ar Asamoa, Isla, Giovinco, Luico praktiski izskatās pēc top5 komandas pasaulē.
Milāna netiek novērtēta pilnībā, Pato var aizvietot Ibru uzbrukuma pa 110%, ja netiks traumēts + Montolivo ļoti augstas klases pussargs.
Inter izskatās, ka atjauninās sastāvu. Arī labi, turklāt jaunie spēlētāji gribēs sevi pierādīt.
Ibru Milānai neviens nespēj aizstāt, pārāk svarīgs.
Patu ir pilnīgi cita tipa spēlētājs, turklāt pārāk tramatisks.
Inter atšķirībā no AC Milan ne tikai izpārdod sastāvu, bet arī reāli strādā, lai to papildinātu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-24 19:56, pirms 12 gadiem
messibesii72 rakstīja: kuru gan interesē šitā toto līga???
Tevi interesē, jo Tu pietiekoši bieži komentē ar šo līgu saistītos rakstus. Ja Tev būtu vienalga, tad Tu nebāztu savu melno degunu, kur nevajag
, 2012-08-25 09:42, pirms 12 gadiem
Joprojām ceru uz Kakā pāreju, bet cerības sarūk.
''Inter'' galvenais treneris Simone Inzagi. Foto: AFP/Scanpix
1

''Inter'' nenosargā uzvaru pār čempioni, ''Juventus'' neiesit ''Genoa''

Šodien A sērijā nenotika viena spēle, jo ''Fiorentina'' direktors Džo Barons pāris stundas pirms spēles sākuma saļima viesnīcā. Tā dēļ mačs pret ''Atalanta'' tika pārcelts uz vēl nezināmu laiku. Neuzvarēja Turīnas ''Juventus'' un līdere ''Inter'', bet trīs punktus izcīnīja ''Milan''.
Džovanni Fabjans priekšplānā. Foto: SIPA/Scanpix

Boloņas spiediens rezultējas ar izrautu uzvaru kompensācijā pret ''Empoli''

Itālijas A sērijas futbolā 29. kārta šovakar startēja ar ievērojamu ''Bologna'' spiedienu un izrautu uzvaru kompensācijas laikā viesos pret ''Empoli'' – 1:0.
Luka Goti. EPA/Scanpix

Atlaistā D'Aversas vietā ''Lecce'' turpmāk vadīs bijušais ''Spezia'' stratēģis Goti

LETA--PA Media/DPA. Par Itālijas A sērijas futbola kluba "Lecce" galveno treneri apstiprināts Luka Goti, kurš amatā nomainīs par sitienu pretiniekam atlaisto Roberto D'Aversu, trešdien paziņoja vienība.