Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Juventus" sporta direktors apstiprina sarunas ar "Barcelona" par Pjaniča un Artura maiņu

"Juventus" sporta direktors apstiprina sarunas ar "Barcelona" par Pjaniča un Artura maiņu
Miralems Pjaničs. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas čempiones Turīnas "Juventus" sporta direktors Fābio Paratici apstiprinājis, ka notiek sarunas ar Spānijas čempioni "Barcelona" par spēlētāju apmainīšanu. Darījumā plānots iekļaut pussargus Miralemu Pjaniču un Arturu.

"Esam sazinājušies diezgan bieži, taču šobrīd visas komandas aizvada svarīgas spēles, tāpēc dotu priekšroku, ja sarunas turpinātos pēc šī perioda," izteicies Turīnas "Juventus" sporta direktors Fābio Paratici. Viņa komanda vakar ar 2:0 pieveica "Bologna", un "Juventus" atrodas A sērijas vadībā. Tuvākā sekotāja Romas "Lazio" atpaliek četrus punktus, bet ir ar spēli rezervē.

Tiek spekulēts, ka "Juventus" un "Barcelona" par darījumu jāpanāk vienošanās līdz 30. jūnijam, lai transfēru tiktu iekļauts 2019./20. gada sezonas uzskaitē. Tomēr Paratici sacīja, ka datums nav svarīgs. "Nav runa par 30. jūniju, par to, vai vienošanās būs pirms vai pēc tam. Runa ir par to, ka jāpanāk vienošanās starp daudzām iesaistītajām pusēm, un abi spēlētāji jāpārliecina."

Avoti gan Spānijā, gan Itālijā iepriekš vēstīja, ka vienošanās starp komandām jau bija panākta, bet Arturs uzlicis veto, nevēloties pamest Barselonu. Tagad tiek ziņots, ka "Juventus" viņam piedāvā par diviem miljoniem lielāku algu nekā Katalonijā – 5,2 pret 3,2 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/154...


, 2020-06-23 12:56, pirms 4 gadiem
Stulbs darījums tas būs no Barcas puses
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.