Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Žanis Timšāns

Itālijas kauss: "Lazio" izrauj neizšķirtu pret "Juventus"

Itālijas kauss: "Lazio" izrauj neizšķirtu pret "Juventus"
Stefano Mauri atzīmē gūtos vārtus
Foto: SCANPIX SWEDEN

Ar neizšķirtu rezultātu 1:1, noslēdzās pirmā Itālijas kausa pusfināla spēle, kurā mājiniece “Juventus” nespēja noturēt pārsvaru pār Romas “Lazio” vienību. “Lazio” pašlaik ir priekšrocība pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem.

Neskatoties uz to, ka abas puses jau “Serie A” ietvaros viena no otras nedaudz atpaliekot cīnās par virsotni tabulā, šoreiz komandas tikās arī Itālijas kausa pusfinālā. Šim pusfināla pārim šī bija pirmā spēle, kam sekos otrā 29. janvārī, kur nu jau mājiniece būs “Lazio”.
“Juventus” nācās iztikt bez Andrea Pirlo, Džordžio Kialīni, Niklasa Bentnera, Simona Pepes, Kvadvo Asamoa un diskvalificētā Fabio Kvaljarellas, kamēr Miko Vučiničs tika atstāts rezervē, jo iepriekšējā spēlē guva nelielu potītes savainojumu. Savukārt “Lazio” nācās iztikt bez Miroslova Klozes, Abdaulaja Konko, Edersona un diskvalificētā Andrea Diasa.

Pirmo iespēju 45. sekundē atvairīja Federiko Marčeti (“Lazio”), pēc Markizio rikošeta. Pēc tam Leonardo Bonuči brīvsitiens no tuvas distances lidoja garām vārtiem arī Pols Pogbā divreiz pēc izpildīta stūra sitiena bija tuvu, lai gūtu vārtus. “Juve” gandrīz nonāca zaudētājos, kad Marko Storari neveiksmīgi izlaida bumbu no rokām, bet par laimi tuvumā nebija neviena pretspēlētāja, kas varētu šo kļūdu pārvērst vārtu guvumā. Pedro Luis Kavanda neveiksmīgu sita no labas vārtu gūšanas pozīcijas. Puslaikam ritot uz beigām vecās senjoras aizsardzību iedragāja Bonuči, kurš guva savainojumu un drīz tika nomainīts, viņa vietā laukumā devās Martins Kačeres. Pieliktajā laikā Emanuele Džakerīni spēcīgo sitienu meistarīgi tvēra Marčeti.

Spēlei atsākoties atkal lielisku sniegumu demonstrēja Marčeti, 54. minūtē ar pirkstu galiem atvairot Marones sitienu. “Juventus” beidzot atklāja rezultātu, pēc izpildītā stūra sitiena, bumbu vārtos ar galvu raidīja Peluso. Šie bija viņa pirmie vārti “Juves” rindās. Interesanti, ka Konte jau bija pieteicis maiņu un laukumā Peluso vietā bija gatavs doties Vučiničs, bet pēc gūtajiem vārtiem pārdomāja un maiņu tomēr neizdarīja. Matri mēģināja gūt otros vārtus, bet viņa piespēli gar vārtiem tomēr nepaspēja saņemt Loriks Kana. “Juventus” par izdarītajām kļūdām samaksāja ar zaudētiem vārtiem, kad spēles 86. minūtē vārtus guva Mauri. Turienieši vēl centās glābt situāciju, bet bija jau par vēlu, spēle noslēdzās 1:1.

Itālijas kausa izcīņas 1/2 fināli

DatumsKomandasPirmās spēles rezultātsVārtu guvēji
22.01.Juventus - Lazio1:1 (0:0)Peluso 63' - Mauri 86'
23.01.Roma - Internazionale
DatumsKomandasOtrās spēles rezultātsVārtu guvējis
29.01.Lazio - Juventus
17.04.Internazionale - Roma

Izmantotie resursi:
football-italia.net
soccerway.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-23 00:28, pirms 11 gadiem
Bradford City izsita Aston Villa!!!!! Labais! 4 līga spēlēs finālā!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-23 00:48, pirms 11 gadiem
liepajarulle rakstīja: Ne pa tēmu. bet vai kāds nezin. kāpēc nav sākusies spēle ar marselas olympic un rouen?
Gāzes noplūde.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-23 01:08, pirms 11 gadiem
Bija iespēja klātienē vērot šo spēli, iespaidi baigie kā skatītāji reaģē uz katru situāciju nu žēl ka Juve neizmantoja savas iespējas, Bet nu nekas gan uzvarēs izbraukumā
, 2013-01-23 01:16, pirms 11 gadiem
Pirmkārt, Juve tomēr nebija spēcīgākajā sastāvā. Tiesa, tas arī parādīja, ka līderu trūkums ir būtisks. Pirlo un Dzovinko pietruka.
Otrkārt, Matri liek vilties. Ar prieku redzētu vinju pardotu uz jebkurieni.
Vidals bija labs, bet no trijam lieliskam iespejam vismaz viena bija jaiesit. Patika Pogba - kljust aizvien labaks. Peluzo izskatijaas slikti, bet iesita. Sirdsapzinjas parmetumus, ka ne gluzhi tiraa veida, atri aizmirsu, kad 11m laukumaa tika chakareets Vucinics.
Lazio? Iesita gandriz vienigo izdevibu un sava laukuma protams bus niknaki. Ja Kontem vajag shito kausu, tad naksies padomat.
, 2013-01-23 01:18, pirms 11 gadiem
ekze rakstīja: Bija iespēja klātienē vērot šo spēli, iespaidi baigie kā skatītāji reaģē uz katru situāciju nu žēl ka Juve neizmantoja savas iespējas, Bet nu nekas gan uzvarēs izbraukumā
apskauzhu, bet varda labakaja nozimee
, 2013-01-23 09:02, pirms 11 gadiem
kārtejais itāļu aizsardzības futbols, booring
, 2013-01-23 09:16, pirms 11 gadiem
Esmu pat samērā apmierināts ar "Juventus" sniegumu, jo "Lazio" tomēr ir spēks, turklāt mājiniekiem sastāvs galīgi nebija tas optimālākais. Tas, ka viesi neko daudz neizveidoja, varētu būt izbraukuma faktors. Nebūtu jau slikti pacelt Itālijas kausu, bet nebēdāšos arī tad, ja tas nenotiks. Galvenais šobrīd ir līga un pēc iespējas veiksmīgāks starts (atgriešanās) UEFA ČL. Kauss jebkurā gadījumā ir trešā prioritāte sarakstā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-01-23 23:06, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskais rakstīja: Tu jau Hose vienreiz bļāvi, ka Juvei esot divi zvērīgie sastāvi? Kur tad viņi ir? Ja nevar uzvarēt savās mājās?
Pirmkārt, es nezinu, kas Tu tāds par putnu, tāpēc neņemšu vērā. Bet ja tomēr par sastāviem, tad es teicu, ka "Juventus" patiešām var savākt divus samērā konkurētspējīgus sastāvus, bet pat Tev vajadzētu būt skaidram, ka otrais sastāvs ir otrais, ne tikai numura pēc. Un kurā vietā līgā ir "Lazio"? Peramie puikas, ja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.