Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

''Sampdoria'' par Soriano pārdošanu prasa ''Milan'' 25 miljonus

''Sampdoria'' par Soriano pārdošanu prasa ''Milan'' 25 miljonus
Roberto Soriano
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas A sērijas komanda ''Sampdoria'' paziņojusi, ka pārdos savu uzbrucēju Roberto Soriano tikai tādā gadījumā, ja ''Milan'' piedāvās vismaz 25 miljonus eiro.

''Milan'' pašreizējais galvenais treneris Sinisa Mihajlovičs iepriekš divas sezonas strādāja ar ''Sampdoria'', tāpēc 24 gadus vecais uzbrucējs trenerim ir labi zināms, un viņš nav slēpis, ka Soriano iegūšana ir viens no viņa mērķiem. ''Sampdoria'' šajā brīdī ir uzstādījusi savus nosacījumus.

''Ja ''Milan'' bija gatava maksāt 20 miljonus par Bertolači [''Milan'' ieguva 24 gadus veco Andrea Bertolači no ''Genoa'' - aut.], tas nozīmē, ka viņi noteikti ir gatavi maksāt 25 miljonus par Soriano. Kad tas notiks, tad arī domāsim tālāk,'' tā situāciju komentējis ''Sampdoria'' prezidents Masimo Ferero.

Kluba vadītājs arī atzīmēja, ka Soriano ''Sampdoria'' var palikt tik ilgi, cik vien vēlas. ''Neviens no ''Milan'' nav ar futbolistu kontaktējies, tātad tās ir tikai runas,'' turpina ''Sampdoria'' prezidents.

Itālijas čempionāts ar divām spēlēm (19:00 ''Verona'' - ''Roma'', 21:45 ''Lazio'' - ''Bologna'') startēs jau šovakar. ''Milan'' pirmā spēle paredzēta 23. augustā viesos pret ''Fiorentina'', bet ''Sampdoria'' rīt uzņems ''Carpi''.

Izmantotie resursi:
Sampdoria demand €25million for Milan target...


, 2015-08-22 13:52, pirms 9 gadiem
Ja Milan grib pacīnīties par vietu ČL, tad jāņem. Ar jauno īpašnieku finansēm tak var atļauties.
, 2015-08-22 14:15, pirms 9 gadiem
MU vai Chelsea
, 2015-08-22 21:40, pirms 9 gadiem
timoty rakstīja: Ja Milan grib pacīnīties par vietu ČL, tad jāņem. Ar jauno īpašnieku finansēm tak var atļauties.
Nejau tagad kkāds Soriano viņiem palīdzes atgriezties virsotnē. Tas būs ilgs process un
, 2015-08-22 21:40, pirms 9 gadiem
nav jāsteidzās ar vidusmēra spēlētāju iegādi
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
1

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.