Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Foto: ''Inter'' triumfē Itālijas Superkausā

Vakar Milānā tika aizvadīta Itālijas Superkausa finālspēle, kurā savā starpā tikās vietējais "Inter" un "Roma". Lai arī pirmie vārtus guva viesi, mačā ar 3:1 triumfēja "Inter". Piedāvājam jums fotogaleriju no šīs spēlēs. Foto: AP/AFP/Digitale/Scanpix


Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.
Milānas "Inter" futbolistu svinības. Foto: Gabriele Menis/EPA/Scanpix
3

"Inter" dominē, atspēlējas un pašā galotnē nospiež Udīni, tuvojoties otrajai zvaigznei virs logo

Ļoti tuvu 20. Itālijas čempiones titulam un, līdz ar to otrās zvaigznes "piespraušanai" virs kluba logotipa, tikusi Milānas "Inter", kura šovakar pamatīgi spieda "Udinese" vienību, kompensācijas laika beigu daļā gūstot pēdējos vārtus un uzvarot ar 2:1.