Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Mediji: de Lihts izlēmis par labu "Juventus"

Mediji: de Lihts izlēmis par labu "Juventus"
Mateiss de Lihts. Foto: AFP/Scanpix

Astoņas reizes pēc kārtas par Itālijas čempioni kronētā Turīnas "Juventus" ir ļoti tuvu tam, lai panāktu vienošanos ar 19 gadus veco centra aizsargu Mateisu de Lihtu, tādējādi pieliekot punktu vienai no skaļākajām vasaras pārejām.

Rindā pēc Amsterdamas "Ajax" kapteiņa, kurš šosezon palīdzēja komandai uzvarēt Nīderlandes čempionātā un kausa izcīņā, kā arī sasniegt UEFA Čempionu līgas pusfinālu, stājās lielākā daļa vadošo komandu. De Lihta cena tika noteikta 70 miljonu eiro robežās, un aizsargam atlika izvēlēties komandu, kurai viņš vēlas pievienoties.

Iepriekš futbolists izteicās, ka aizbrauks atvaļinājumā un apdomās tālākos scenārijus, tikai pēc tam paziņojot savu izvēli. Vakar vakarā un šodien mediji Nīderlandē un Itālijā ziņo, ka de Lihts izlēmis par labu "Juventus", un tagad atlicis panākt vienošanos par līguma nosacījumiem.

Tiek vēstīts, ka de Lihts sezonā varētu saņemt 15 līdz 20 miljonus, un šāda summa viņam ļautu kļūt par Itālijas čempionāta otro labāk apmaksāto spēlētāju – 30 miljonus saņem "Juventus" spīdeklis Krištianu Ronaldu, kurš pagājušajā vasarā pārnāca no Madrides "Real". Zīmīgi, ka Nīderlande un Portugāle tikās UEFA Nāciju līgas finālā, un Ronaldu pēc mača vaicāja de Lihtam, vai viņš jau pieņēmis lēmumu.

Ja klubam un futbolistam izdosies vienoties par līguma nosacījumiem, tad de Lihts kļūs par "Juventus" jaunā galvenā trenera Maurīcio Sarri pirmo pirkumu. Viņš arīdzan pievienojies pavisam nesen, jo pagājušajā sezonā trenēja Londonas "Chelsea".

Tiek uzskatīts, ka de Lihts beigās izvēlējies starp "Juventus" un Parīzes "Saint-Germain", kamēr viņš pats iepriekš sacīja, ka šis droši vien neesot īstais brīdis, lai pievienotos "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.football-italia.net/139...


, 2019-06-22 17:14, pirms 5 gadiem
Negaiditi, bet nu italu aizsargu skola ir legendara. CR tomer pierunajis pec speles ar Niderlandi. 20 ljami 19 gadu vecuma, ahujetj.
, 2019-06-22 17:41, pirms 5 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Negaiditi, bet nu italu aizsargu skola ir legendara. CR tomer pierunajis pec speles ar Niderlandi. 20 ljami 19 gadu vecuma, ahujetj.
Jā jā kā tad tajās 20 sek CR kaut ko varēja pierunāt. De Light jau izvēloties par aģentu Riolu jau parādīja - ka kas vairāk maksās tas arī dabūs - un te runa nav par transfēra summu, bet gan par algu un aģenta %. Ja PSG uzsolīs vēl vairāk - tad aizies pie viņiem pofig par tituliem - tāpat skaidrs, ka Francijā vai Itālijā - par 90 % jau čempions zināms pirms sezonas sākuma.
, 2019-06-22 17:58, pirms 5 gadiem
19gadniekam otrs apmaksātākais līgums Itālijā? 15-20m sezonā? Vienu reto reizi Barcas bosiem bijis prāts neskriet pakaļ puišeļa un/vai viņa pretīgā pārstāvja kaprīzēm
, 2019-06-22 18:15, pirms 5 gadiem
ma4o rakstīja: 19gadniekam otrs apmaksātākais līgums Itālijā? 15-20m sezonā? Vienu reto reizi Barcas bosiem bijis prāts neskriet pakaļ puišeļa un/vai viņa pretīgā pārstāvja kaprīzēm
VIņš taču pats pateicis nē Barcai.Pec nodokļiem tā alga tāpat būs ap 12 mil
, 2019-06-22 18:20, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: VIņš taču pats pateicis nē Barcai.Pec nodokļiem tā alga tāpat būs ap 12 mil
Citas vietas ziņo, ka nav vēl pateicis jā vai nē, bet doma gan jau tāpat ir tāda, ka atkarīgs no līguma lieluma.
, 2019-06-22 18:40, pirms 5 gadiem
Nu Itālijas čempions viņš būs katru gadu, kad tur spēlēs. Sakrās pieredzi un Itālijas titulus. Kamēr Ronaldo vēl velk un ja dabūs vēl vienu sakarīgu papildinājumu, tad vēl ir laba šance tikt pie ČL trofejas ar.
Barca gan būtu bijis labs variants, gribēju redzēt tur, nedaudz žēl.
, 2019-06-22 19:41, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: VIņš taču pats pateicis nē Barcai.Pec nodokļiem tā alga tāpat būs ap 12 mil
ja pareizi atceros, Barca vinjam piedaavaaja 6 peec nodoklju nomaksas.
bet nav buutiski - vinjam gan karjeras attiistiibai labaak ar Juves aizsardziibas monstriem augt, gan Barca izvairiisies no dariishanaam ar alkatiigo Rajolu. lai audzina Tibido
ja veel sheihi iespiiteetos un nepaardotu Neimaaru, buutu ljoti jauki.
, 2019-06-22 21:02, pirms 5 gadiem
555 rakstīja: ja pareizi atceros, Barca vinjam piedaavaaja 6 peec nodoklju nomaksas.
bet nav buutiski - vinjam gan karjeras attiistiibai labaak ar Juves aizsardziibas monstriem augt, gan Barca izvairiisies no dariishanaam ar alkatiigo Rajolu. lai audzina Tibido
ja veel sheihi iespiiteetos un nepaardotu Neimaaru, buutu ljoti jauki.
tev gan tāda bērnešķīga domāšana
, 2019-06-22 21:14, pirms 5 gadiem
Turīna ir ļoti laba izvēle, bet alga nenormāla. Jauns nepieredzējis puisis saņems vairāk par kvalitāti ilggadēgi pierādījušiem itāļu aizsargiem.
, 2019-06-23 08:21, pirms 5 gadiem
kasagrande rakstīja: Turīna ir ļoti laba izvēle, bet alga nenormāla. Jauns nepieredzējis puisis saņems vairāk par kvalitāti ilggadēgi pierādījušiem itāļu aizsargiem.
Laba motivācija! Jāspēj sevi pierādīt!
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.
Fabio Kannavaro. Foto: AFP/Scanpix

"Udinese" cīņā par palikšanu A sērijā vedīs 2006. gada pasaules labākais spēlētājs Kannavaro

Itālijas futbola klubs "Udinese" pavēstījis par galvenā trenera Gabrieles Čofi un divu viņa palīgu atbrīvošanu, bet līdz sezonas beigām komandu vadīs Fabio Kannavaro, kuram palīdzēs gan brālis Paolo, gan arī ilggadējais "Udinese" pussargs Džampjēro Pinci.
Dušans Vlahovičs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
2

"Juventus" atgūstas pēc divām pendelēm, bet no Kaljāri pārved tikai punktu

Piektdienas vakarā Itālijas A sērijas 33. kārta sākās ar trešajā vietā esošās Turīnas "Juventus" atspēlēšanos no divu vārtu deficīta izbraukumā pie "Cagliari" – 2:2. Priekšā esošā "AC Milan" ir piecu punktu attālumā.