Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Igvains debijā nāk uz maiņu un izrauj "Juventus" uzvaru, "Roma" grauj

Rolands Eliņš

Igvains debijā nāk uz maiņu un izrauj "Juventus" uzvaru, "Roma" grauj
Gonsalo Igvains
Foto: LaPresse/Scanpix

Ar divām spēlēm ievadīta Itālijas A Sērijas jaunā sezona – „Roma” ar 4:0 sakāva „Udinese”, bet čempione „Juventus” ar 2:1 pārspēja „Fiorentina”.

Gonsalo Igvains starpsezonā pievienojās „Juventus” no „Napoli” par 90 miljonu vērtu transfēru, taču pēc parādīšanās Turīnas kluba treniņos radīja bažas par savu sportisko formu. A Sērijas atklāšanas spēlē viņš pamatsastāvā nedevās, taču 66. minūtē izgāja uz maiņu un pēc dažām minūtēm izrādījās veiklākais „Fiorentina” soda laukumā, gūstot uzvaras vārtus.

„Juventus” bija izvirzījusies vadībā jau pirmajā puslaikā, kad Sami Kedira izmantoja Džordžio Kjelīni centrējumu un ar galvu sita precīzi vārtos. Juvei netrūka arī citu iespēju – Paulo Divala trāpīja pa vārtu pārliktni, bet Alekss Sandru no labas situācijas sita pāri. Brazīliešu aizsargs Sandru arī bija visai tieši atbildīgs par vārtu zaudējumu 70. minūtē. Līdz tam „Fiorentina” īpaši bīstamus uzbrukumus nebija izveidojusi, bet tad Sandru divas reizes pēc kārtas pazaudēja savu sedzamo, un Nikola Kaliničs pēc stūra sitiena panāca 1:1.

Jāpiezīmē, ka „Juventus” sastāvā debitēja arī Dani Alvešs, bet traumas dēļ vēl nespēlēja Miralems Pjaničs. Savukārt „Fiorentina” rindās pārsteidzoši debitēja Federiko Kjesa, lieliskā uzbrucēja Enriko Kjesas 18 gadus vecais dēls.

Atklāšanas mačā uzvara arī „Roma” vienībai, kas savā laukumā pieveica „Udinese”. Pirmajā puslaikā „Roma” rādīja pieticīgu sniegumu, taču pēc puslaika pārtraukuma „Roma” jau izskatījās krietni labāk. Labas iespējas gūt vārtus bija Edinam Džeko un Radžam Naingolanam, bet „Udinese” iegāza pati sevi, desmit minūšu laika nopelnot divas pendeles. Abas realizēja uz maiņu nākušais Djēgu Peroti, bet pēc tam pa vārtiem iesita arī Džeko un Muhameds Salahs, panākot graujošo 4:0. „Roma” sezonu sākusi ar iespaidīgu rezultātu, kamēr „Udinese”, uzsākot jaunu ēru pēc Antonio di Natales karjeras beigām, noturēja neizšķirtu līdz 65. minūtei.

A Sērijas pirmā kārta

DatumsKomandasLaiks/RezVārtu guvēji
20.08Roma-Udinese4:0 (0:0)Peroti 65` (11m) 75` (11m) Džeko 82` Salahs 84`
Juventus-Fiorentina2:1 (1:0)Kedira 37` Igvains 75` - Kaliničs 70`
21.08Milan-Torino19:00
Atalanta-Lazio21:45
Bologna-Crotone21:45
Chievo-Inter21:45
Empoli-Sampdoria21:45
Genoa-Cagliari21:45
Palermo-Sassuolo21:45
Pescara-Napoli21:45
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-08-21 09:31, pirms 8 gadiem
General Franc0 rakstīja: atceros Hosa vardus kad Higuain vel speleja RM, vinsh rakstija un smejas par to ka Higuain neesot nekads superstars, tagad sish nesuperstars pa 90 limo spele vina iemilotaja Juve un pirmaja Serie A izvelk uzvaru ...
Bet principā jau pareiz teica.Viņa loma ar katru sezonu samazinājās attīstoties CR...Beigās viņš jau tāds piespēles devējs vien bija..Protams,ka puslīdz bieži kaut ko bakstija vārtos..Teiksim tā atrada savu reboost komandu,un pievienojās atkal grandam.

     [+] [-]

, 2016-08-21 10:16, pirms 8 gadiem
Kā teica senie grieķi: viss plūst, viss mainās. Tev ir absolūta taisnība, FrancZero, es tā patiešām teicu, un to ļoti labi atceros. Turklāt manas prognozes piepildījās un Igvains klubu pameta. Bet tāpēc jau Igvains šobrīd ir tas, kas ir šobrīd, nevis tas, kas bija toreiz. Starp citu, vēl pirms šīs spēles vairāki eksperti izteica šaubas, vai Igvaina realizācija viņu tomēr nepievils un vai viņš būs spējīgs atpelnīt par sevi samaksāto summu. Bet man par lielu prieku un sajūsmu argentīnietis jau pirmajās minūtēs laukumā pierādīja, ka jaunajam Igvainam nav pilnīgi nekā kopīga ar veco "pūdelētāju". Paldies, draugs, ka atgādināji manus vārdus, jo arī pats atcerējos, kāds savulaik bija Igvains, un nopriecājos, par kādu zvaigzni viņš ir kļuvis. Lai viņam veicas arī turpmākajā sezonā!

     [+] [-]

, 2016-08-21 10:30, pirms 8 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kā teica senie grieķi: viss plūst, viss mainās. Tev ir absolūta taisnība, FrancZero, es tā patiešām teicu, un to ļoti labi atceros. Turklāt manas prognozes piepildījās un Igvains klubu pameta. Bet tāpēc jau Igvains šobrīd ir tas, kas ir šobrīd, nevis tas, kas bija toreiz. Starp citu, vēl pirms šīs spēles vairāki eksperti izteica šaubas, vai Igvaina realizācija viņu tomēr nepievils un vai viņš būs spējīgs atpelnīt par sevi samaksāto summu. Bet man par lielu prieku un sajūsmu argentīnietis jau pirmajās minūtēs laukumā pierādīja, ka jaunajam Igvainam nav pilnīgi nekā kopīga ar veco "pūdelētāju". Paldies, draugs, ka atgādināji manus vārdus, jo arī pats atcerējos, kāds savulaik bija Igvains, un nopriecājos, par kādu zvaigzni viņš ir kļuvis. Lai viņam veicas arī turpmākajā sezonā!
Baigi laba dzīve, visu laiku var D*rst komentos, un kad kļūdās, tad tāpat nejūtās vainīgs.

  -1 [+] [-]

, 2016-08-21 10:42, pirms 8 gadiem
Problem? rakstīja: Baigi laba dzīve, visu laiku var D*rst komentos, un kad kļūdās, tad tāpat nejūtās vainīgs.
Jautājums, kur tu šeit redzi "kļūdu"? Ja tu savulaik būtu apgalvojis, ka Balotelli ir superzvaigzne, vai šobrīd justu aplauzienu? Ja tā, tad esi dīvains cilvēciņš. Ceru, ka uztvēri domu, trolli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-08-21 11:45, pirms 8 gadiem
Ar vieniem gūtiem vārtiem tiek noņemts vecais zīmogs "pūdelētājs"???? nu nezinu ,nezinu😊

     [+] [-]

, 2016-08-21 11:50, pirms 8 gadiem
General Franc0 rakstīja: es ta pat ka tu sekoju saviem ex speletajiem (RM) Higuain ir mans top 3 aiz Carlosa, CR7... sakshu sekot ari Juve, ceru ha vini izcinis CL redz, mes jau esam sava zina draugi
Draugi?...Nez vai Interešu biedri drīzāk

     [+] [-]

, 2016-08-21 11:52, pirms 8 gadiem
General Franc0 rakstīja: tu gribi teikt ka Higuain ir sliktaks par Benzema?
Igvaina potenciāls bija līdzīgs, bet Benzemā bija labāks, tikai slinkāks. šobrīd abus spēlētājus es vērtētu diezgan līdzīgi. Nevarētu apgalvot, ka viens būtu labāks par otru.

     [+] [-]

, 2016-08-21 11:53, pirms 8 gadiem
Bronsons rakstīja: Ar vieniem gūtiem vārtiem tiek noņemts vecais zīmogs "pūdelētājs"???? nu nezinu ,nezinu😊
Nu nevar taču salīdzināt, kā viņš "pūdelēja" toreiz un cik rezultatīvs ir šobrīd. Es jau labu laiku neuzskatu viņu par "pūdelētāju", un manuprāt tas ir objektīvi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja