Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Luiss Kastro: "Ja tavā komandā ir Ronaldu, nekad nelaid viņu prom"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Luiss Kastro: "Ja tavā komandā ir Ronaldu, nekad nelaid viņu prom"
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Doņeckas "Shakhtar" galvenais treneris Luiss Kastro komentējis 2018. gada transfēru, kura rezultātā pieckārtējais "Ballon d'Or" ieguvējs Krištianu Ronaldu nonāca Turīnas "Juventus" rindās. 59 gadus vecais futbola treneris uzskata, ka šādus spēlētājus prom laist nevar.

"Shakhtar" un "Real" savā starpā tiksies Čempionu līgas grupu turnīrā. Pirmais savstarpējais mačs paredzēts rītdien Madridē. Portugālis atzina, ka bija pārsteigts par to, ka Ronaldu tika pārdots "Juventus". "Mēs runājam par labāko un visefektīvāko futbolistu pasaulē. Ronaldu ir mašīna," Kastro slavēja tautieti.

Doņeckas kluba trenerim tika vaicāts, kuru viņš uzskata par visu laiku labāko futbolistu. Kastro teica, ka viņam nepatīk salīdzināt, bet viņa favorīts ir Ronaldu: "Man nepatīk salīdzināt. Tomēr man uzskats ir tāds, ka labākais ir Krištianu. Viņš ir paraugs citiem. 11 gadu vecumā viņš devās uz Lisabonu, lai kļūtu par profesionālu futbolistu."

"Manuprāt, viņš ir piemērs bērniem. Cilvēki mēdz viņu kritizēt par dažādām darbībām, par to, ka viņš tērē daudz naudas. Kad par Ronaldu tiks uzņemta filma, kas atspoguļos viņa bērnību un to, kā viņš nokļuva tur, kur ir šobrīd, cilvēki viņu novērtēs daudz vairāk," Kastro izteica savas domas.

Ronaldu karjerā pārstāvējis Lisabonas "Sporting", Mančestras "United", Madrides "Real" un Turīnas "Juventus". Viņš piecas reizes ir triumfējis UEFA Čempionu līgā un piecas reizes ieguvis "Ballon d'Or" – balvu, kuru jau kopš 1956. gada piešķir pasaules labākajam futbolistam.

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/when-y...