Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Hārts par Mančestras "City" pamešanu: "Neienīstu Gvardiolu"

Hārts par Mančestras "City" pamešanu: "Neienīstu Gvardiolu"
Džo Hārts
Foto: La Presse/Scanpix

Anglijas futbola izlases vārtsargs Džo Hārts sarunā ar La Stampa sacīja, ka neienīst Žuzepu Gvardiolu par to, ka viņam nācās pamest Mančestras "City".

"Neienīstu Gvardiolu," teica Hārts. "Šāda veida sajūtas neatbilst profesionālai videi. Taču esmu te, kas nozīmē, ka man nebija citas izvēles kā vien pamest Mančestras "City"."

"Pagājušajā augustā viss notika tik zibenīgi. Esmu pateicīgs "Torino" par to, ka man piedāvāja īstu un labu iespēju," Hārts turpināja. "Uzaugu, televizorā skatoties Itālijas futbolu. Pirms piedāvājuma pieņemšanas apciemoju pilsētu, un man tā patika. Tāpat arī saņēmu ļoti iedrošinošas atsauksmes no tādiem cilvēkiem kā Patrijs Vjerā."

"Pašreiz nedomāju par savu nākotni, vēlos tikai izbaudīt šo sezonu kopā ar "Torino". Starp A sēriju un Premjerlīgu neredzu pārāk lielu atšķirību. Abas ir neparedzamas līgas, kurās var notikt jebkas," sacīja Hārts. "Fani mani pārsteidza. Zinu, ka vietas stadionos reti kad tiek izpārdotas, bet atmosfēra tik un tā ir lieliska."

Izmantotie resursi:
Joe Hart: I don't hate Guardiola - Goal.com


, 2016-11-19 21:29, pirms 7 gadiem
Patrijs? Nopietni?
Sandro Tonali. Foto: AFP/Scanpix
1

Arī Anglijas Futbola asociācija apsūdz diskvalificēto Tonali par likmju izdarīšanu

Anglijas Futbola asociācija (FA) šodien nākusi klajā ar paziņojumu, kurā izvirzījusi apsūdzību Ņūkāslas ''United'' itāļu pussargam Sandro Tonali par likmju izdarīšanu uz futbola mačiem.
''Inter'' galvenais treneris Simone Inzagi. Foto: AFP/Scanpix
1

''Inter'' nenosargā uzvaru pār čempioni, ''Juventus'' neiesit ''Genoa''

Šodien A sērijā nenotika viena spēle, jo ''Fiorentina'' direktors Džo Barons pāris stundas pirms spēles sākuma saļima viesnīcā. Tā dēļ mačs pret ''Atalanta'' tika pārcelts uz vēl nezināmu laiku. Neuzvarēja Turīnas ''Juventus'' un līdere ''Inter'', bet trīs punktus izcīnīja ''Milan''.
Džovanni Fabjans priekšplānā. Foto: SIPA/Scanpix

Boloņas spiediens rezultējas ar izrautu uzvaru kompensācijā pret ''Empoli''

Itālijas A sērijas futbolā 29. kārta šovakar startēja ar ievērojamu ''Bologna'' spiedienu un izrautu uzvaru kompensācijas laikā viesos pret ''Empoli'' – 1:0.