Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pirlo slavē Divalu, pret Kijevas "Dynamo" Ronaldu varētu aizstāt Morata

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Pirlo slavē Divalu, pret Kijevas "Dynamo" Ronaldu varētu aizstāt Morata
Andrea Pirlo. Foto:ZUMAPRESS.com/Scanpix

Itālijas "Serie A" komandas "Juventus" treneris Andrea Pirlo atklāja, ka Paulo Divala, kas ir viens no komandas līderiem, bija vīlies, ka viņš iepriekšējā spēlē pret "Crotone" netika laukumā. Pirlo arī ieskicēja, kā komanda spēlēs Čempionu līgas pirmajā spēlē pret Kijevas "Dynamo", kurā tai nevarēs palīdzēt Krištianu Ronaldu, kurš inficējies ar "Covid-19".

"Agri vai vēlu Divala izies laukumā," Pirlo komentēja Paulo Divalas nespēlēšanu. "Mēs ar viņu vakar visu izrunājām. Viņš bija noskumis, ka sestdien netika laukumā. Viņš bija gatavs šai spēlei, bet mēs palikām mazākumā, tāpēc nevarēju viņu iesaistīt spēlē."

Itālis nekautrējās paslavēt argentīnieti: "Viņš ir mūsu atslēgas spēlētājs, viņš ir čempions! Divala ir ļoti labs spēlētājs un tādi spēlētāji māk atrast īsto pozīciju, lai gūtu vārtus." Uz jautājumu, kā Pirlo gatavosies rītdienas mačam pret Kijevas "Dynamo", kuru vada Mirča Lučesku, itālis atbildēja: "Es darīšu to pašu, ko dara mani spēlētāji – gulēšu, ēdīšu un ieradīšos uz spēli. "Play Station" nespēlēšu, bet citus ieradumus es nemainīšu. Rītdien tikšos pret treneri, kas man 16 gadu vecumā deva iespēju debitēt "Brescia" pieaugušo komandā. Tā būs lieliska iespēja ar viņu sacensties."

"Juventus" nāksies iztikt bez Krištianu Ronaldu, kuram konstatēts "Covid-19". "Diemžēl Ronaldu nevarēs mums palīdzēt," Pirlo izteica nožēlu, ka komandas lielākā zvaigzne nav ierindā. "Tomēr mums ir citi spēlētāji, kas var nospēlēt tajā pozīcijā. Piemēram, Morata. Lielas izmaiņas komandas sastāvā nebūs."

Pirlo spēle pret Kijevas "Dynamo" būs īpaša arī tāpēc, ka tā būs viņa pirmā spēle Čempionu līgā kā komandas galvenajam trenerim: "Šī man būs debija kā trenerim Čempionu līgā. Pirmā spēle vienmēr ir svarīga. Ir svarīgi uzsākt grupu turnīru, izcīnot trīs punktus, lai iegūtu pārliecību nākamajām spēlēm."

Centra pussargs Andrea Pirlo spēlētāja karjeras laikā Turīnas "Juventus" pārstāvēja četras sezonas. Viņš četras reizes kļuva par Itālijas čempionu, divas reizes ieguva Itālijas Superkausu un vienu reizi triumfēja Itālijas kausa izcīņā. Pārstāvot "AC Milan", Pirlo ir uzvarējis arī UEFA Čempionu līgā, bet 2006. gadā kopā ar Itālijas izlasi viņš triumfēja Pasaules kausā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/160...

     [+] [-]

, 2020-10-19 23:25, pirms 4 gadiem
Redzēsim, redzēsim