Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Igvains: ""Juventus" mani "izmeta" no komandas"

Igvains: ""Juventus" mani "izmeta" no komandas"
Gonsalo Igvains. Foto: AFP/Scanpix

Argentīniešu uzbrucējs Gonsalo Igvains apstiprina, ka šovasar esot ticis "izmests" no Turīnas "Juventus", taču uzsver, ka vēl joprojām ir pieķēries bijušajam klubam.

Turīnas klubs iegādājās argentīnieti 2016. gada vasarā par 90 miljoniem eiro, taču pēc superzvaigznes Krištianu Ronaldu pievienošanās klubs vairs nevarēja atļauties paturēt abus futbolistus. Augusta sākumā Igvains tika izīrēts AC "Milan" komandai ar 36 miljonu eiro izpirkšanas iespēju, tomēr uzbrucējs atzīst, ka kluba pamešana nekad nav bijis viņa paša lēmums.

"Jau kopš Itālijas kausa fināla man bija sajūta, ka kaut kas ir sācis jukt," atzina Igvains, kurš tajā mačā bija atstāts uz rezervistu soliņa. "Un tad viņi paņēma Ronaldu. Lēmums par aiziešanu nebija manis pieņemts, es "Juventus" atdevu visu un izcīnīju neskaitāmas trofejas. Tad ieradās Krištianu un klubs vēlējās rast attaisnojumu spēles kvalitātei, teica man, ka nevaru palikt un ka jau tiek meklēts risinājums. Labākais risinājums bija Milāna."

Igvainam šosezon būs iespēja spēlēt pret turīniešiem, taču atriebties viņš ne par ko nevēlas. "Es vēl joprojām jūtu pieķeršanos šim klubam. Komandas biedri un fani pret mani izturējās lieliski, bet es nekad nevēlējos aiziet. Principā, kā jau visi saka, viņi mani izmeta."

"Ko mēs varam paņemt no "Juventus"? Viņi gūst vārtus un tad viņi uzvar. Mums ir jāgūst vārti un jāuzvar tāpat, kā to dara viņi. Jāuztur tāda pat uzvarētāju mentalitāte arī aizsargājoties. Mums jāiemācās gūt vārtus un tad jānoslēdz mačs, kā to dara viņi. Viņi ir īstas kaujas mašīnas. Protams, arī viņi jūt spiedienu, kad viņu pretinieki gūst vārtus, bet neviens nav spējis atņemt viņiem scudetto (Itālijas A sērijas čempionu titulu)."

Igvains norāda, ka "Juventus" galvenais treneris Masimiliāno Allegri ir attīstījis viņu dažādos aspektos – iemācījis kā aizsargāties un kā gūt vārtus. Tikmēr, runājot par "Napoli" direktoru Aurēlio de Laurentisu un komandas faniem, Igvains ir izvairīgs. "Visiem ar viņu bija problēmas un ļaudis bieži mēdz citus apvainot. Man nav nekā slikta ko teikt par "Napoli" faniem, tie bija trīs skaisti gadi. Viņi mani mīlēja un tagad mani ienīst. Kādu dienu es pateikšu, ko patiesi domāju, bet ne šodien."

     [+] [-]

, 2018-10-19 12:37, pirms 5 gadiem
Kostju atlaida? Vismaz bildē tagad ir Igvains.

     [+] [-]

, 2018-10-19 13:50, pirms 5 gadiem
pats uzmeta Napoli,
pēc tam Juventus uzmeta viņu

     [+] [-]

, 2018-10-20 21:31, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: pats uzmeta Napoli,
pēc tam Juventus uzmeta viņu
karma

     [+] [-]

, 2018-12-18 13:15, pirms 5 gadiem
Pēc būtības darījums ir ar "Option to buy" (FFP reasons), bet neformāli vienojās, ka būs "Obligation to buy for 34milj". Pēc pēdējā laika snieguma, izskatās, ka Milan sūtīs Igvainu atpakaļ. Interesanti kā izvērsīsies šis, jo noprotu, ka Juve varētu būt diezgan neapmierināta par šādu uzmetienu... bet jāsaprot arī Milan, kuriem galīgi neklājas viegli šajā pārmaiņu periodā.