Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

22 vai 19 komandas: neizdodas vienoties, tāpēc Itālijas B Sērija apturēta

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

22 vai 19 komandas: neizdodas vienoties, tāpēc Itālijas B Sērija apturēta
Foto: Reuters/Scanpix

Problēmas turpina vajāt Itālijas otro spēcīgāko čempionātu, jo Itālijas Olimpiskās komitejas apelāciju tiesa pieņēmusi apturēt B Sēriju, kamēr netiks pieņemts lēmums par komandu skaitu čempionātā.

Ierasti B Sērijā spēlē 22 komandas, taču finansiāli smago vasaru neizturēja trīs komandas. "Bari" un "Cesena", divas komandas, kuras spēlējušas Itālijas A Sērijā, bankrotēja, bet "Avellino" nespēja sniegt nepieciešamās garantijas par līdzekļiem, tādēļ netika pielaista sezonai. Līgas vadība izvēlējās sezonu aizvadīt ar 19 komandām, tika nospēlētas pirmās divas kārtas, taču vairākas C Sērijas komandas sacēla traci, jo uzskatīja, ka ir pelnījušas spēlēt līmeni augstāk.

Cīņā iesaistījās "Pro Vercelli", "Catania", "Siena", "Novara" un "Ternana", kuras vēlas spēlēt B Sērijā. Pavīdēja ideja, ka komandas varētu aizvadīt izslēgšanas spēļu turnīru, lai noskaidrotu trīs labākās, tomēr augusta sākumā tika pieņemts lēmums par idejas noraidīšanu un 19 komandu paturēšanu.

Pirms nedēļas Itālijas Olimpiskās komitejas tribunāls noraidīja sešu komandu prasību un paziņoja, ka B Sērijā spēlēs 19 komandas, taču šodien apelāciju tiesa pieņēmusi lēmumu apturēt čempionātu, lai tiktu skaidrībā ar visām formalitātēm. Tas noticis, jo Lacio reģiona tiesa ne tikai apturēja pieņemto lēmumu, bet arī nospieda pauzi visai līgai.

Nākamais lēmums sekos piektdien, 21. septembrī, kad situāciju sāks skatīt no jauna, un tiks lemts par komandu skaitu B Sērijā – 19 vai tomēr 22. Ja tiks pieņemts lēmums par 22 komandām, tad trīs veiksminieces tiks paziņotas nākamajā pirmdienā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/128...

     [+] [-]

, 2018-09-18 21:08, pirms 6 gadiem
Diez kura B sērijas komanda spēlē San Siro?