Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

"Napoli" vārtsargam Ospinam nekonstatē nopietnas problēmas pēc saļimšanas

"Napoli" vārtsargam Ospinam nekonstatē nopietnas problēmas pēc saļimšanas
"Napoli" vārtsargs Davids Ospina saņem medicīnisko palīdzību pēc sabrukšanas Itālijas A sērijas spēlē. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A sērijas futbola čempionāta spēlē svētdien laukumā sabruka "Napoli" vienības vārtsargs Davids Ospina, bet nopietnas veselības problēmas viņam nav konstatētas.

Aizvadītajā mačā "Napoli" ar 4:2 pieveica "Udinese", kaut dueļa ievadā ātri nokļuva iedzinējos ar 0:2. Cīņas sākumā kolumbietis saņēma triecienu pa galvu, kad cieta sadursmē ar Ignasio Puseto, bet neilgi pirms pārtraukuma viņš laukumā sabruka. 30 gadus vecais Ospina uz vietas saņēma pirmo palīdzību pirms tika novests malā.

Vēlāk "Napoli" izplatīja paziņojumu, ka Ospina nakti pavadīs slimnīcā un tiks novērots.

"Par laimi tas nav nekas nopietns, viņš ir pie samaņas," teica "Napoli" galvenais treneris Karlo Ančeloti. "Viņi veica datortomogrāfiju un rezultāts bija negatīvs."

Ospina pieder Anglijas vienībai Londonas "Arsenal", bet šosezon ir izīrēts Neapoles komandai. Līgumu ar "Arsenal" viņš noslēdza 2014. gadā, pirms tam Eiropā ilgstoši spēlējot Francijas vienībā "Nice".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
1

Tiesa piespriež "Juventus" izmaksāt Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro

LETA--AP. Itālijas tiesa piespriedusi Itālijas A sērijas kluba Turīnas "Juventus" izmaksāt portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu nepilnus desmit miljonus eiro.
Tidžani Noslins. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' izsēj divu vārtu pārsvaru pret pastarīti, ''Fiorentina'' un ''Genoa'' cīnās neizšķirti

Itālijas A sērijā šovakar noslēdzās 32. spēļu kārta. Florences ''Fiorentina'' un ''Genoa'' klubu cīņā tika fiksēts neizšķirts, savukārt Bergamo ''Atalanta'' mājās izsēja divu vārtu pārsvaru.
Hākans Čalhanolu. Foto: Reuters/Scanpix
2

Romas spēli nepabeidz saļimuša futbolista dēļ, "Inter" apmierinošs punkts

Šovakar Itālijas A sērijas pārliecinošā līdere Milānas "Inter" savā laukumā nenosargāja uzvaru pret "Cagliari" (2:2), bet lielā pārsvara dēļ tāpat ir drošā vadībā. Savukārt "Udinese" un "AS Roma" duelis netika pabeigts laukumā saļimuša futbolista dēļ.