Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Cagliari" pēc sešiem zaudējumiem astoņās spēlēs atbrīvo treneri

"Cagliari" pēc sešiem zaudējumiem astoņās spēlēs atbrīvo treneri
Masimo Rastelli
Foto: Reuters / Scanpix

Itālijas A sērijas futbola kluba "Cagliari" vadība pēc komandas ceturtā zaudējuma pēc kārtas un sestā astoņās jaunās sezonas spēlēs no amata atbrīvojusi galveno treneri Masimo Rastelli.

48 gadus vecais Rastelli par galveno treneri "Cagliari" komandai kļuva 2015. gadā, kad vienība bija izkritusi uz B sēriju. Vienas sezonas laikā Rastelli aizveda komandu atpakaļ uz A sēriju un pagājušajā sezonā izcīnīja 14 uzvaras, piecus neizšķirtus un 11. vietu 20 komandu konkurencē.

Jaunā seozna "Cagliari" sākusies īpaši neveiksmīgi. Pēc zaudējumiem "Juventus" un "Milan" pirmajās divās spēlēs sekoja divi panākumi - 1:0 pret "Crotone" un 2:0 pret SPAL. Tomēr uz panākumu takas noturēties neizdevās. Sekoja neveiksmes pret "Sassuolo" (0:1), "Chievo" (0:2) un "Napoli" (0:3), un svētdien savā laukumā arī pret "Genoa" (2:3).

Kluba pacietības mērs bija pilns un Rastelli no amata atbrīvots. Tāpat klubs uzteicis darbu Rastelli asistentiem, līdz ar to klubs ir jauna galvenā trenera un viņa asistentu meklējumos.

"Cagliari" ar sešiem punktiem astoņās spēlēs ieņem 14. pozīciju turnīra tabulā. Nākamo maču komandai jāaizvada svētdien Romā pret vietējo "Lazio", kas iekrājusi jau 19 punktus un ir ceturtajā pozīcijā ("Juventus" trešajā vietā ar tādu pašu punktu skaitu).

Izmantotie resursi:
Comunicato della società -Cagliari Calcio


, 2017-10-17 15:31, pirms 7 gadiem
Neiet.
, 2017-10-17 15:37, pirms 7 gadiem
RD jau 3x varēja nomainīt treneri. Kolhozs ir un paliek kohozs
, 2017-10-17 15:44, pirms 7 gadiem
Tagad jāspēlē ar pieredzejušajiem. Miķeli, Pujacu, ja jau treneri mums nevelk.
Mirklis pirms Džanlukas Skamakas vārtu guvuma. Foto: Spada/LaPresse/AP/Scanpix

"Atalanta" kompensācijas laikā satriec Florenci un turpina būt pārliecinoša kausos

Itālijas kausa izcīņas finālu trešo reizi kopš 2019. gada un sesto – kopumā sasniedza Bergamo "Atalanta", pusfināla otrajā kaujā otrā puslaika beigās nospiežot Florences "Fiorentina" – 4:1.
Mirklis pēc Arkadiuša Milika vārtu guvuma. Foto: Juventus FC

"Lazio" spēj iedzīt divu vārtu starpību, taču "Juventus" galotnē tiek kausa finālā

22. reizi vēsturē Itālijas kausa izcīņas finālu sasniedzis sacensību titulētākais klubs Turīnas "Juventus", pusfināla otrajā cīņā izbraukumā gan piekāpjoties (1:2) Romas "Lazio", taču summā izrādoties pārāka ar 3:2.
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.