Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" sodīs spļāvēju Kostu, Alegri sašutis par individuālistiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Juventus" sodīs spļāvēju Kostu, Alegri sašutis par individuālistiem
Duglass Kosta. Foto: AFP/Scanpix

Svētdien pirmos vārtus Itālijas čempionātā guva Krištianu Ronaldu, palīdzot Turīnas "Juventus" ar 2:1 pieveikt "Sassuolo". Maču divu brīdinājumu dēļ nepabeidza Duglass Kosta, kurš uzspļāva pretiniekam, un galvenais treneris Masimiljāno Alegri sacīja, ka komanda sodīs pussargu par necienīgo uzvedību.

Pateicoties diviem Krištianu Ronaldu vārtu guvumiem, "Juventus" 65. minūtē ieguva komfortablu pārsvaru, taču turpinājumā vairs nerādīja labu sniegumu, beigās ielaižot vārtus. Protams, galvenais treneris Masimiljāno Alegri bija sašutis par attieksmi, kritiku veltot arī noraidītajam Duglasam Kostam.

"Pat ja pret viņu pārkāpa noteikumus, šādas lietas nedrīkst notikt. Nedrīkstam pakļauties provokācijām," par Kostas un pretinieku aizsarga Federiko Di Frančesko sadursmi teica Alegri. Pirms spļāviena Kosta pretiniekam iesita ar elkoni un iebadīja ar galvu. "Ir tikai pareizi, ka Kosta saņems sodu, un viņš pavisam noteikti tiks sodīts. Mani pārsteidza viņa reakcija. Tās rezultātā ielaidām vārtus, palikām mazākumā un tiksim pie diskvalifikācijas, kas būs ilga."

Diskvalifikācija tiks paziņota tuvākajā laikā, un Kostam varētu nākties izlaist pat desmit spēles. Tāpat Turīnas komanda grasās brazīlietim uzlikt naudas sodu par necienīgo rīcību mača laikā.

"Gribu atvainoties visiem "Juventus" faniem par manu rīcību spēles laikā. Tāpat vēlos atvainoties komandas biedriem, kuri bijuši kopā ar mani gan labajos, gan sliktajos brīžos," Kosta sociālajos tīklos publicēja atvainošanos par incidentu. "Tas bija pretīgi, un to saprotu. Atvainojos pilnīgi visiem. Gribu uzsvērt, ka viens incidents neatbilst uzvedībai, kuru esmu demonstrējis visas karjeras laikā."

Kostam atbildēja "Juventus" bijušais aizsargs Patriss Evrā: "Tu zini, ka "Juventus" simbols ir zebra, nevis lama. Tu atvainojies par savu rīcību, bet cilvēki nekad neuzzinās, ko viņš tev pateica."

"Spēle tuvojās beigām, uzvara bija maisā, bet tad beidzām spēlēt kā komanda, jo visi gribēja mazliet padriblēt bumbu. Otra komanda sajūt cerību, daži spēlētāji sāk nervozēt, un tad notiek kas tāds," komandas sniegumu spēles beigās kritizēja Alegri. Viņa vadītajai komandai nākamais mačs paredzēts trešdien Čempionu līgā pret "Valencia".

Izmantotie resursi:
Juventus to fine winger Douglas Costa for...

  +1 [+] [-]

, 2018-09-17 17:00, pirms 6 gadiem
Sūdagabals.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-17 17:16, pirms 6 gadiem
Baigais mēsls tomēr!!!

  +2 [+] [-]

, 2018-09-17 17:17, pirms 6 gadiem
Eh, labs spēlētājs, bet šitas nu gan bija riebīgi... pat ja pateica viņam kaut ko arī riebīgu, tad vismaz būtu rīkojies kā Zidāns, nevis šādi... Evrā trāpīgi...

     [+] [-]

, 2018-09-17 22:34, pirms 6 gadiem
Di Frančesko pavisam noteikti nav aizsargs.