Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bufons un "Juventus" vienojušies par līgumu uz vēl vienu gadu

Rolands Eliņš

Bufons un "Juventus" vienojušies par līgumu uz vēl vienu gadu
Džanluidži Bufons. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas leģendārais vārtsargs Džanluidži Bufons vēl nav gatavs atvadīties no lielā futbola un panācis mutisku vienošanos par jaunu līgumu ar Turīnas „Juventus”, vēsta Itālijas medijs „Tuttosport”.

Džanluidži Bufons šosezon piedalījās septiņās A Sērijas spēlēs un 11 mačos visās sacensībās, „Juventus” rindās pārsvarā ieņemot otrā vārtsarga lomu aiz poļa Vojceha Šcensnija. Bufonam līgums ar Turīnas klubu ir noslēgts līdz šīs sezonas beigām, taču 42 gadus vecais vārtsargs gatavojas spēlēt arī nākamsezon.

Itālijas mediji vēsta, ka Bufons un „Juventus” prezidents Andrea Agnelli vienojušies par sadarbības turpināšanu, taču pagaidām, ņemot vērā ārkārtas stāvokli Itālijā, oficiāla līguma noslēgšana atlikta uz nedaudz vēlāku laiku.

Tiek ziņots, ka līguma nosacījumi būs tādi paši kā šosezon. Iepriekš tika ziņots, ka līgumā Bufonam ir paredzēts minimālais spēļu skaits, kurā viņš saņems iespēju doties laukumā. Tāpat netiek izslēgta iespēja, ka Bufons varētu saglabāt rezerves vārtsarga pozīciju un turpināt savu karjeru arī aiznākamajā sezonā.

Jāatgādina, ka Bufons „Juventus” pārstāv jau kopš 2001. gada, taču vienreiz no komandas jau atvadījies, iepriekšējo sezonu pavadot Parīzes „Saint-Germain” sastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/152...