Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" atlaiž Macari, komandu vadīs Mančīni

"Inter" atlaiž Macari, komandu vadīs Mančīni
Valters Macari
Foto: AP/Scanpix

Itālijas A Sērijas klubs Milānas "Inter" šodien paziņoja par galvenā trenera Valtera Macari atlaišanu. Vēlāk dienas gaitā klubs paziņoja par Roberto Mančīni atgriešanos pie komandas stūres.

Milānas "Inter" jaunā sezona ir sākusies neveiksmīgi, un kluba vadības pacietība attiecībā uz galveno treneri Valteru Macari ir beigusies. Šodien "Inter" paziņoja par bijušā "Napoli" galvenā trenera atlaišanu.

Macari pie darba "Inter" galvenā trenera amatā stājās 2013. gada maijā, tobrīd noslēdzot līgumu uz diviem gadiem. Pagājušo sezonu "Inter" noslēdza piektajā vietā A Sērijā, bet šobrīd pēc 11 spēļu kārtām ir tikai devītajā pozīcijā. 11 mačos ir izcīnītas tikai četras uzvaras un četras reizes spēles ir noslēgušās neizšķirti.

Vēlāk dienas gaitā "Inter" atklāja, ka Macara aizvietotājs būs Roberto Mančīni, kurš Milānas kluba vadībā ir strādājis arī iepriekš, turklāt darījis to ļoti veiksmīgi. Mančīni laika posmā no 2004. līdz 2008. gadam sarūpēja "Inter" trīs A Sērijas titulus un divus Itālijas kausus. Pagājušajā sezonā Mančīni vadīja turku "Galatasaray".

"Inter" nākamā spēle notiks 23. novembrī. Jaunais galvenais treneris debitēs Milānas derbijā.

Izmantotie resursi:
F.C. Internazionale - Sito Ufficiale - Official...
Live scores, results, fixtures, tables,...
La Gazzetta dello Sport - Tutto il rosa della vita

     [+] [-]

, 2014-11-14 15:32, pirms 9 gadiem
JĀĀĀĀA beidzot to aunu atlaida sen bija laiks Tomēr dievs ir uz šīs zemes Forza AMALA Inter ceru ka Mančīni arī trenēs

     [+] [-]

, 2014-11-14 15:43, pirms 9 gadiem
Prieks par Mančīnī, cerams viņam veiksies ar Inter. Varbūt gribēs paņemt Balo (liekas, ka būs pieejams par lētu naudu) un Nastasiču (noteikti ir pieejams par labu naudu).

     [+] [-]

, 2014-11-14 15:58, pirms 9 gadiem
Bija jau laiks,komandai tiešām vājš sniegums!
Ja apstiprinās Mančīni,tad ceramas Inter būs atkal uz strīpas!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-14 21:24, pirms 9 gadiem
Mančīni oficiāli trenēs Inter i'm so excited