Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Inter" galvenais treneris Spaleti pagarina līgumu līdz 2021. gadam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Inter" galvenais treneris Spaleti pagarina līgumu līdz 2021. gadam
"Inter" galvenais treneris Lučiāno Spaleti
www.ilpost.it

LETA--AFP. Pazīstamais itāļu futbola speciālists Lučiāno Spaleti pagarinājis līgumu ar titulēto Milānas "Inter" līdz 2021.gadam, pavēstījis klubs.

Patlaban 59 gadus vecais Spaleti "Inter" pievienojās pirms pagājušās sezonas, bet šobrīd ar klubu ir vienojies par līguma pagarinājumu vēl uz trīs gadiem.

Pirms pārcelšanās uz Milānu itāļu speciālists vadīja "AS Roma", bet no 2009.līdz 2014.gadam bija Krievijas kluba Sanktpēterburgas "Zeņit" galvenais treneris. Romas klubu viņš trenēja arī pirms došanās uz Krieviju, bet karjeras pirmsākumos Spaleti vadīja vairākus citus Itālijas klubus.

Kopumā trenera karjeras laikā viņš ar Romas vienību divreiz ir kļuvis par Itālijas kausa ieguvēju, bet ar "Zeņit" divreiz triumfējis Krievijas čempionātā.

Aizvadītajā sezonā "Inter" A sērijas kopvērtējumā ieņēma ceturto vietu, kas devis tiesības šosezon piedalīties gaidāmajā UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

Izmantotie resursi:
LETA