Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ronaldu ar pendeli pašās beigās izglābj "Juventus" no zaudējuma pret "Milan"

Ronaldu ar pendeli pašās beigās izglābj "Juventus" no zaudējuma pret "Milan"
Krištianu Ronaldu un Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē „Milan” nenoturēja vadību un spēlēja neizšķirti 1:1 pret „Juventus”, kuras sastāvā kompensācijas laikā 11 metru soda sitienu realizēja Krištianu Ronaldu. „Milan” maču pabeidza mazākumā.

Gan „Milan”, gan „Juventus” savās iepriekšējās spēlēs A Sērijā bija cietušas neveiksmes, un arī šodienas mačs atstāja rūgtuma sajūtu abām komandām, kurām neizdevās tikt pie kārotās uzvaras. Atbildes spēle paredzēta ceturtajā maijā, un „Milan” tajā būs lielākas sastāva problēmas diskvalifikāciju dēļ – šodienas mačā 71. minūtē noraidījumu saņēma Teo Ernandess, brīdinājumu limitu pārsniedza Samu Kastilleho, turklāt dzelteno kartīšu limits „atradās” arī Zlatanam Ibrahīmovičam. Zlatans bija saņēmis brīdinājumu arī savā iepriekšējā Itālijas kausa spēlē, kas notika... 2011. gadā.

Šodienas mačā „Milan” aizvadīja pirmo puslaiku daudz pārliecinošāk. Šī bija Krištianu Ronaldu un Zlatana pirmā savstarpējā spēle kopš 2015. gada (toreiz PSG un „Real” sastāvos), taču Zlatanam nācās satikties arī ar citu vecu paziņu – Džanluidži Bufonu, kurš „Juventus” vārtos pirmajā puslaikā vairākkārt glāba komandu.

Otrajā puslaikā „Milan” pārņēma vadību, kad pēc Samu Kastilleho centrējuma bumbu vārtos ieraidīja Ante Rebičs. „Milan” tad palika mazākumā Ernandesa otrā brīdinājuma dēļ, kad viņš nogāza Paulo Divalu. „Juventus” gan arī vairākumā neko daudz neparādīja, taču no zaudējuma izvairījās tik un tā – pašās beigās soda laukumā akrobātisku sitienu centās izdarīt Ronaldu, bumba trāpīja pa tieši blakus stāvošā Kalabrijas roku, un pēc VAR izpētes tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, ko pats Ronaldu arī realizēja, panākot 1:1.


, 2020-02-14 02:53, pirms 4 gadiem
Milāna rubi apspēlēja faktiskki bez variantiem, bet juventusam MOTM bija tiesnesis. Normāli izčakarēja spēli + vēl arī atbildes spēli. Dibala, mazais nirējs, var ņemt visus uz pleciņa, kā spēlētu NFL, bet kad Milāna kko izdara - srazu dzeltenā.
Slēpts komentārs: oxa
, 2020-02-14 06:28, pirms 4 gadiem
Es nesaprotu kā Kalabrija varēja redzēt sitienu un tajā brīdī aizvākt roku prom, ja atradās ar muguru pret Ronaldo.
, 2020-02-14 08:03, pirms 4 gadiem
Čalis iepiļījis vairāk kā 700 golus, bet Jums- Penaldo lašariki

Normāla pendele- Tev nav jāizvērš rokas kā ērglim, kad lec augstumā! Tā pat palekt normāli nevar!!
, 2020-02-14 08:12, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Milāna rubi apspēlēja faktiskki bez variantiem, bet juventusam MOTM bija tiesnesis. Normāli izčakarēja spēli + vēl arī atbildes spēli. Dibala, mazais nirējs, var ņemt visus uz pleciņa, kā spēlētu NFL, bet kad Milāna kko izdara - srazu dzeltenā.
Tieši otrādi! Tiesnesis baigi svilpa par labu mājniekiem.
, 2020-02-14 08:30, pirms 4 gadiem
Juvei vajag normālu vidu,kas veido uzbrukumu..Pjanič/Matuidi kinda useless
, 2020-02-14 08:40, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Milāna rubi apspēlēja faktiskki bez variantiem, bet juventusam MOTM bija tiesnesis.
Nomaini vienreiz plati.
Milāna nebija sliktāka, varbūt pat tiešām labāka, bet stāsts nav par to...... kur Tu biji, kad pag. nedēļ Juventusam par SLIKTU piešķīra līdzīga tipa pendeli? Nu ja iet sitiens ''vārtos'' un Tu ar nepiespiestu roku (apzināti, neapzināti) aizturi to sitienu, tad ir visas tiesības piešķirt pendeli.
Tev nav jāfano par Juvi, bet esi kaut kripatiņu objektīvs. Pirms pāris dienām Juve zaudēja (VERONAI!!!) VAR/pendeles lēmuma dēļ.
Abos gadījumos varēja dot pendeli.
, 2020-02-14 09:05, pirms 4 gadiem
INVINCIBLE rakstīja: Pirms pāris dienām Juve zaudēja (VERONAI!!!) VAR/pendeles lēmuma dēļ.
VERONA!!! šobrīd ir 6.vietā, pirms uzvaras pār Juvi VERONA!!! nospēlēja neizšķirti ar šobrīd spēcīgāko A Sērijas komandu Lacio, vēl pirms nedēļas nospēlēja neizšķirti ar to pašu Milānu. Uzvara pār Juvi nebija ne negaidīta, ne pārsteidzoša.
, 2020-02-14 09:07, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: Es nesaprotu kā Kalabrija varēja redzēt sitienu un tajā brīdī aizvākt roku prom, ja atradās ar muguru pret Ronaldo.
Nē, nu teorētiski dažam labam dabiski ir lēciena laikā plivināt rokas kā putnam spārnus, tikai kāds tiesnesim ar to sakars? 😏
, 2020-02-14 09:11, pirms 4 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Čalis iepiļījis vairāk kā 700 golus, bet Jums- Penaldo lašariki

Normāla pendele- Tev nav jāizvērš rokas kā ērglim, kad lec augstumā! Tā pat palekt normāli nevar!!
Var jau saprast konkurentu fanus, jo šosezon Krištianu tiešām bagātīga pendeļu raža. Tikai arī pašam portugālim jāsaprot, ka ar pendeļu ražu priekš Zelta bumbas būs par īsu. Tāpēc jo vairāk novērtēju viņa darbu aizsardzībā un vispār bez bumbas.
, 2020-02-14 09:16, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: VERONA!!! šobrīd ir 6.vietā, pirms uzvaras pār Juvi VERONA!!! nospēlēja neizšķirti ar šobrīd spēcīgāko A Sērijas komandu Lacio, vēl pirms nedēļas nospēlēja neizšķirti ar to pašu Milānu. Uzvara pār Juvi nebija ne negaidīta, ne pārsteidzoša.
Nav pretenziju pret Veronu
Stāsts te laikam par to, ka Verona šādā duelī nav ''brends''... bet arī viņiem piešķir līdzīga tipa pendeles. Un pret Juvi.
Nevajag tik ļoti slimīgi ieciklēties uz Juventus.
, 2020-02-14 09:21, pirms 4 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Var jau saprast konkurentu fanus, jo šosezon Krištianu tiešām bagātīga pendeļu raža. Tikai arī pašam portugālim jāsaprot, ka ar pendeļu ražu priekš Zelta bumbas būs par īsu. Tāpēc jo vairāk novērtēju viņa darbu aizsardzībā un vispār bez bumbas.
B*ā! Laiki pienākuši! Girtinho novērtē CR darbības bez bumbas!
..Kāda zelta bumba.. Ronaldo drīz jau 35..
Bet, kamēr leks augstāk par visiem, tikmēr būs ļoti vērtīgs šā vai tā
, 2020-02-14 09:49, pirms 4 gadiem
Līdzīgu pendeli??? Kà var salīdzinàt šo rubentus aiz ausīm pievilkto pendeli ar bonuči Supermena lēcienu ar izstieptu roku, kā spēlējot volejbolu????

Un kā ar vismaz 5 rokasbumbām, ko neiedeva deLightam??? Konsistences nav nekādas, bet saukt Bonuči pendeli par līdzīgu vakardienas nav iespējams.

Cerams, Milāna izbraukumā apspēlēs zagļus ar visiem robiem sastāvā. 😎😎😎😎😎
, 2020-02-14 13:06, pirms 4 gadiem
Kommaer/// rakstīja: B*ā! Laiki pienākuši! Girtinho novērtē CR darbības bez bumbas!
..Kāda zelta bumba.. Ronaldo drīz jau 35..
Bet, kamēr leks augstāk par visiem, tikmēr būs ļoti vērtīgs šā vai tā
Ko Tu tur muldi! Kad es neesmu novērtējis viņa darbību bez bumbas? Cita lieta, ka sezonas pašā sākumā viņam spēle galīgi nevedās. Tāpēc vēl jo vairāk jāuzteic centība citos komponentos, jo neskatoties uz vārtu birumu, nevarētu teikt, ka viņa darbības uzbrukumā būtu tādas, kādas fani sagaida. Zlatanam 38 gadi, bet viņš uzbrukuma smailē izskatās efektīvāk un efektīgāk. Pieļauju, ka vaina ir tajā, ka CR7 uzbrukumu veidošana nav stiprā puse. Viņš labi atbrīvojas un lieliski spēlē bez bumbas, bet tas arī viss.
, 2020-02-14 15:15, pirms 4 gadiem
konsistences
pendelei bija jābūt jau daudz ātrāk situācijā ar Kvadrado
M8archa rakstīja: Līdzīgu pendeli??? Kà var salīdzinàt šo rubentus aiz ausīm pievilkto pendeli ar bonuči Supermena lēcienu ar izstieptu roku, kā spēlējot volejbolu????

Un kā ar vismaz 5 rokasbumbām, ko neiedeva deLightam??? Konsistences nav nekādas, bet saukt Bonuči pendeli par līdzīgu vakardienas nav iespējams.

Cerams, Milāna izbraukumā apspēlēs zagļus ar visiem robiem sastāvā. 😎😎😎😎😎
, 2020-02-14 17:41, pirms 4 gadiem
Tas arī, medijam varēja būt sarkanā, bet tā dzeltena Theo,( 1.) ,, Kad bennaceru nonesa ar ieskrējienu, bet foul nenosvilpa gan bija Bullshit. Tagad nebūs zlatana, un Theo atbildes spēlē, bet nu jā, juvei jau Itālijā nekad nepietiesā. 😘😘😘😘
Markuss Tirams. Foto: Zumapress.com/Scanpix
2

Milānas "Inter" uzvar derbijā un izcīna divdesmito Itālijas titulu

Pēc trīs gadu pārtraukuma un divdesmito reizi vēsturē par Itālijas futbola čempionvienību kļuvusi Milānas "Inter", kas šovakar ar rezultātu 2:1 uzvarēja Milānas derbijā un līderu duelī un piecas kārtas līdz sezonas beigām nodrošināja pirmo vietu.
Fabio Kannavaro. Foto: AFP/Scanpix

"Udinese" cīņā par palikšanu A sērijā vedīs 2006. gada pasaules labākais spēlētājs Kannavaro

Itālijas futbola klubs "Udinese" pavēstījis par galvenā trenera Gabrieles Čofi un divu viņa palīgu atbrīvošanu, bet līdz sezonas beigām komandu vadīs Fabio Kannavaro, kuram palīdzēs gan brālis Paolo, gan arī ilggadējais "Udinese" pussargs Džampjēro Pinci.
Dušans Vlahovičs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
2

"Juventus" atgūstas pēc divām pendelēm, bet no Kaljāri pārved tikai punktu

Piektdienas vakarā Itālijas A sērijas 33. kārta sākās ar trešajā vietā esošās Turīnas "Juventus" atspēlēšanos no divu vārtu deficīta izbraukumā pie "Cagliari" – 2:2. Priekšā esošā "AC Milan" ir piecu punktu attālumā.