Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ikardi grib pāriet tikai uz "Juventus", bet cīņā nopietni iesaistās "Roma"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ikardi grib pāriet tikai uz "Juventus", bet cīņā nopietni iesaistās "Roma"
Mauro Ikardi un Leonardo Bonuči. Foto: Imago Sport/Scanpix

No Milānas "Inter" izslēgtajam argentīniešu uzbrucējam Mauro Ikardi jāmeklē jaunas mājas, un interesi par viņu izrāda "Napoli", "Roma" un Francijas vienība "Monaco". Tomēr pats futbolists esot gatavs pārcelties tikai uz vienu komandu – Itālijas čempioni Turīnas "Juventus".

"Roma" pirmdien palielināja apgriezienus cīņā par Ikardi, jo tiek meklēts papildinājums uzbrukumā, taču iegādāties Gonsalo Igvainu no "Juventus" nav izdevies, jo pats spēlētājs nevēlas pamest čempionu rindas un ir gatavs cīnīties par vietu sastāvā. Galvaspilsētas komanda par Ikardi piedāvājusi Edinu Džeko, tomēr vēl būtu jāpiemaksā aptuveni 35 miljoni eiro.

Lai gan "Napoli" varētu piedāvāt Čempionu līgas futbolu, tādējādi to padarot par pievilcīgāku galamērķi, "Roma" gatava likt galdā astoņu miljonu algu gadā, lai pievilinātu Ikardi. Cīņā atrodas arī "Monaco", kas sezonu sāka ar vāju sniegumu un 0:3 zaudējumu mājās pret "Lyon". Tomēr pats spēlētājs gatavs izskatīt tikai vienas komandas piedāvājumu – "Juventus".

Tiek vēstīts, ka Ikardi un "Juventus" vadībai jau bijušas sarunas par līgumu, kas arī varētu būt astoņu miljonu vērtībā, ieskaitot bonusus. Termiņš – pieci gadi. Taču, lai darījums patiešām notiktu, septiņas reizes pēc kārtas par Itālijas čempioni kļuvušajai Turīnas vienībai vispirms jāpārdod Paulo Divala, kura pāreja uz Anglijas Premjerlīgu neizdevās, un Mario Mandžukičs.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/142...

     [+] [-]

, 2019-08-13 10:35, pirms 5 gadiem
Pret Divalu vēl varētu, bet citādi lai merda ieskrienas.

     [+] [-]

, 2019-08-13 11:00, pirms 5 gadiem
El Šaravi nevarēja samaksāt 3 miljonus gadā, bet šim gatavi maksāt 8 miljonus Tad jau labāk, lai jauc gaisu Turīnā.

     [+] [-]

, 2019-08-13 12:19, pirms 5 gadiem
Nebus vins Turina.

     [+] [-]

, 2019-08-13 16:04, pirms 5 gadiem
Maiņa Dibala pret Icardi būtu super priekš inter