Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ronaldu neiesit pendeli, bet "Juventus" iekļūst finālā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Ronaldu neiesit pendeli, bet "Juventus" iekļūst finālā
Krištianu Ronaldu. Foto: Scanpix/AP

Itālijas kausa pusfināla atbildes spēlē (pirmā spēle noslēdzās ar rezultātu 1:1) Turīnas "Juventus" savā laukumā uzņēma "Milan". Spēle noslēdzās ar rezultātu 0:0, bet "Juventus", pateicoties Krištianu Ronaldu pirmajā spēlē gūtajiem vārtiem, iekļuva finālā.

Pirmais puslaiks iesākās aktīvi, un jau otrajā spēles minūtē mājiniecei "Juventus" bija lieliska iespēja gūt vārtus, bet Duglass Košta bumbu raidīja garām vārtiem. "Juventus" pārsvars bumbas kontrolē bija ļoti liels, un tas atmaksājās - 16. minūtē "Juventus" tika pie iespējas sist 11 metru soda sitienu. To devās izpildīt Krištianu Ronaldu, tomēr viņa sitiens vietu vārtos neatrada. Uzreiz pēc soda sitiena izpildes sarkano kartīti par ļoti bīstamu spēli ar kāju pretinieka galvas rajonā nopelnīja "Milan" spēlētājs Ante Rebičs.

28. minūtē Ronaldu tika pie vēl vienas labas iespējas, kad pēc labas komandas biedra piespēles soda laukumā, viņam bija iespēja sist pa vārtiem no aptuveni 11 metriem, bet portugālis nespēja izdarīt precīzu sitienu. Pirmā puslaika beigās "Milan" komanda aktivizējās, un tai parādījās iespējas pietuvoties mājinieces vārtiem, bet ar vārtu guvumu neviena no iespējām nenoslēdzās. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 0:0.

Otrā puslaika sākumā "Milan" aizskrēja ātrā pretuzbrukumā un izveidoja ļoti bīstamu momentu uz "Juventus" vārtiem, bet spēles rezultāts netika atklāts. Pēc šī momenta "Juventus" spēlē atgrieza to gaitu, kāda bija pirmajā puslaikā – liela bumbas kontrole un liels presings "Milan" laukuma pusē. 20 minūtes pirms otrā puslaika beigām "Milan" bija izdevies krietni uzlabot bumbas kontroles procentu, kas spēles 70. minūtē bija 42% pret 58% par labu "Juventus". 80. minūtē Paulo Divala izdarīja ļoti bīstamu sitienu ar kreiso kāju, bet labi nospēlēja "Milan" vārtsargs Džanluidži Donaruma.

Mača turpinājumā, ņemot vērā, ka pirmais mačs noslēdzās ar rezultātu 1:1, "Milan" bija nepieciešams gūt vārtus, lai iekļūtu Itālijas kausa finālā, bet mājiniecei "Juventus" pietika ar bezvārtu neizšķirtu, lai tur nokļūtu. Ne viena, ne otra komanda vārtus neguva, un "Juventus" izdevās iekļūt Itālijas kausa finālā. Rītvakar tiks noskaidrota otra fināliste. Pirmais mačs starp "Inter" un "Napoli" noslēdzās ar rezultātu 0:1.

  +4 [+] [-]

, 2020-06-13 09:27, pirms 4 gadiem
Kungfu Rebič

  +1 [+] [-]

, 2020-06-13 09:43, pirms 4 gadiem
Itāļiem jāpamācās no spāņiem ar to fanu skaņu likšanām.
Spēle reāla treniņspēle pirms sezonas

     [+] [-]

, 2020-06-13 11:42, pirms 4 gadiem
ACM divi kungfisti Ibrahimovičs un arī Rebič

     [+] [-]

, 2020-06-13 12:18, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Itāļiem jāpamācās no spāņiem ar to fanu skaņu likšanām.
Spēle reāla treniņspēle pirms sezonas
Kaut ko līdzīgu atceros no Latvijas kausa spēles Ventspils un Jelgava. Kungfists bija Jelgava leģionārs āfroāfrikānis(neatceros, kā sauca), bet pārkāpums bija pret Ventspils Mordatenko. Viss beidzās arī ar sarkano kartiņu. Treneris Jelgavai Astafjevs, uzvarēja Jelgava.

     [+] [-]

, 2020-06-13 12:20, pirms 4 gadiem
Tā labi neatceros, taču vai nebija tā, ka pirmajā spēlē Juve izlīdzināja ar tiesnešu nelielu palīdzību?!

     [+] [-]

, 2020-06-13 12:36, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: Tā labi neatceros, taču vai nebija tā, ka pirmajā spēlē Juve izlīdzināja ar tiesnešu nelielu palīdzību?!
Hmm, nezinu, neskatījos. Šodien Inter Napoli par ko tu? Es Inter. Kaut gan viņiem būs grūti 0-1 zaudējums pirmajā spēlē.

     [+] [-]

, 2020-06-13 12:44, pirms 4 gadiem
Kvalitatīvs futbols "Juves" izpildījumā. Absolūta dominance, bet arī "Milan" bija iespējas. Par Rebiču man vienkārši nav komentāru. Čalim kaut kas aizgāja ciet.

     [+] [-]

, 2020-06-13 14:24, pirms 4 gadiem
Šodien Inter. Vajag pucēt argentīnieti, kuru par 111 varbūt nopirks Barcelona. Barcelonā cik atceros vienmēr spēlē tikai labākie. Messi un Suarezs.