Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs: "Ja Milānā ir šāda situācija, tad diez vai šeit vēl spēlēšu"

Rolands Eliņš

Ibrahīmovičs: "Ja Milānā ir šāda situācija, tad diez vai šeit vēl spēlēšu"
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Zviedrijas futbola superzvaigzne Zlatans Ibrahīmovičs intervijā „La Gazzeta dello Sport” apstiprināja, ka iesaistījies asā vārdu apmaiņā ar „Milan” vadītāju Ivanu Gazidi. Zlatans esot neapmierināts ar kluba uzņemto virzienu un ambīcijām, tādēļ viņš vēlas redzēt pārmaiņas vai arī neatgriezīsies Milānā nākamajā sezonā.

Itālijas mediji iepriekš ziņoja, ka pirms Itālijas kausa pusfināla jūnija vidū Zlatans Ibrahīmovičs kluba treniņbāzē pamatīgi sastrīdējies ar „Milan” izpilddirektoru Ivanu Gazidi. Zlatans tagad notikušo apstiprinājis un paskaidrojis savu nostāju, raksturīgi sev runājot par sevi trešajā personā: „Ibra spēlē, lai uzvarētu, vai arī viņš paliek mājās.”

„Viņi man teica, ka karjeras pabeigšana ASV ir pārāk viegla lieta, tāpēc es atgriezos Milānā,” stāstīja Ibrahīmovičs. „Esmu šeit tikai savas futbola kaislības dēļ, jo spēlēju praktiski par brīvu. Tad nāca visa šī Covid-19 situācija, un es domāju – varbūt kāds no augšas man cenšas pateikt, ka jāmet miers. Par laimi, atsākām spēlēt. Guvu savainojumu, taču biju gatavs atgriezties komandā. Tāds nu ir Ibra. Taču viņi man teica, lai nesteidzos.”

Jautāts par iespēju beigt karjeru, Zlatans atbildēja, ka joprojām vēlas spēlēt futbolu, taču skatīsies, kādas būs sajūtas pēc diviem mēnešiem: „Mēs redzam, kas notiek klubā. Ja Milānā ir šāda situācija, tad, runājot godīgi, diez vai jūs mani vēl šeit redzēsiet nākamajā sezonā. Ibra nav spēlētājs Eiropas līgai, un „Milan” nav klubs, kas piederas Eiropas līgai.”

„Milan” šobrīd ieņem septīto vietu A Sērijā, atrodoties ārpus Eirokausu zonas. Komandai ir labas iespējas pacīnīties par piekto vietu un ceļazīmi uz Eiropas līgu, taču cerības uz ČL ir praktiski izplēnējušas. Čempionu līgā „Milan” nav spēlējusi kopš 2014. gada.

Kad viņam tika vaicāts par konfrontāciju ar Gazidi, Zlatans to nenoliedza: „Es runāju gan par sevi, gan par komandu. Man vajadzēja paskaidrojumus par savu un kluba nākotni. Teicu, ka šī nav tāda Milāna, kā es pieredzēju iepriekš, tā ir taisnība, taču mums tik un tā jācīnās līdz pēdējam, lai iegūtu maksimumu no pašreizējās situācijas.”

„Milan” A Sērijā vēl atlikušas septiņas spēles, taču jau tagad tiek runāts par galvenā trenera maiņu – pašreizējā trenera Stefano Pioli vietā „Milan” esot nolūkojusi Vācijas speciālistu Ralfu Rangniku no „Leipzig”. Kad Zlatanam tika vaicāts viedoklis par Rangniku, viņš sniedza sev pilnībā raksturīgu atbildi: „Kas ir Rangniks? Es nemaz nezinu, kas viņš tāds ir.”

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/155...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-10 10:55, pirms 4 gadiem
Nav taisnība, ka Milan atrodas ārpus Eirokausu zonas, jo 7.vieta dos tiesības piedalīties EL kvalifikācijā. Tas viss dēļ tā, ka Napoli, kura izcīnīja Itālijas kausu, atrodas top 6.

     [+] [-]

, 2020-07-10 11:40, pirms 4 gadiem
Butu pabeidzis karjeru sava Zveidrija un miers

     [+] [-]

, 2020-07-10 12:37, pirms 4 gadiem
Pareizi ari pateica,jo agrak Milan bija liels klubs ar skatamu futbolu un speletajiem,tagad vienkarsi kulas nez cik gadus sava sula.

     [+] [-]

, 2020-07-10 14:05, pirms 4 gadiem
maris88 rakstīja: Pareizi ari pateica,jo agrak Milan bija liels klubs ar skatamu futbolu un speletajiem,tagad vienkarsi kulas nez cik gadus sava sula.
Ar skatāmu futbolu? Kuru gadu Milan tu skatījies? Es visu laiku redzēju tikai katanačo un spelē uz izbraukums 0-0 mājās 1-0.