Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs: "Nākamo pendeli ļaušu izpildīt Kesjē"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Ibrahīmovičs: "Nākamo pendeli ļaušu izpildīt Kesjē"
Zlatans Ibrahīmovičs. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc izcīnītā neizšķirta Itālijas A sērijas 7. kārtas mačā pret Veronas "Hellas" savu komentāru par spēli un šo sezonu sniedza "AC Milan" spēlētājs Zlatans Ibrahīmovičs, kurš 65. minūtē nespēja realizēt 11 metru soda sitienu, tomēr kompensācijas laikā guva vārtus un panāca neizšķirtu.

"Esmu ļoti dusmīgs, jo neizšķirts nav tas rezultāts, kāds mūs apmierina," zviedrs teica intervijā "Sky Sports Italia". "Mums bija tik daudz iespēju, kā arī es nespēju realizēt 11 metru soda sitienu. Domāju, ka nākamajā reizē es neizpildīšu pendeli, ļaušu to darīt Frankam Kesjē. Tā būs labāk."

Zlatans turpināja: "Ielaidām divus vārtus, tad divus atguvām un dosimies tālāk. Svarīgākais ir nezaudēt pārliecību. Ņemot vērā, kāda ir situācija turnīra tabulā, mums ir jāuzvar katra spēle. Šobrīd spēļu ir daudz, tāpēc es ļoti priecājos, ka tagad būs nacionālo izlašu spēļu pārtraukums. Man ir nepieciešama atpūta." "AC Milan" šobrīd ir Itālijas A Sērijas līdere.

Aizvadītajā nedēļā Ibrahīmovičs savā "Instagram" profilā publicēja fotogrāfiju, kurā viņš ir uzvilcis Zviedrijas futbola izlases kreklu. Viņam tika vaicāts, vai tas nozīmē, ka viņš vēlas atgriezties izlasē. "Nē, es tikai vēlējos ieintriģēt cilvēkus Zviedrijā," Zlatans atbildēja. Tāpat 39 gadus vecajam futbolistam tika vaicāts, vai viņš nav noilgojies pēc individuālajiem apbalvojumiem. "Nē. Protams, ka ir patīkami saņemt apbalvojumus, bet man tie nav vajadzīgi, lai es justos spēcīgs. Es tikai vēlos spēlēt un palīdzēt saviem komandas biedriem."

Karjeras laikā 39 gadus vecais futbolists pārstāvējis daudzus futbola klubus. Visvairāk spēļu zviedrs ir aizvadījis Francijas grandā PSG – 180 spēles. Šo spēļu laikā viņš visu turnīru ietvaros Parīzes kluba labā guvis 156 vārtus un atdevis 60 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/161...