Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Pioli oficiāli kļuvis par "Milan" galveno treneri

Ints Megnis
Ints Megnis

Pioli oficiāli kļuvis par "Milan" galveno treneri
Stefāno Pioli. Foto: AFP/Scanpix

Par Itālijas futbola komandas "Milan" galveno treneri trešdien oficiāli apstiprināts Stefāno Pioli, kurš aizstās dienu iepriekš atlaisto Marko Džampaolo.

Džampaolo amatā pavadīja vien septiņas oficiālās spēles un atlaists tika, kaut iepriekšējā cīņā sestdien tā ar 2:1 apspēlēja "Genoa". Trešdien ar īsu paziņojumu Milānas vienība pavēstījusi par Pioli nolīgšanu.

Pioli bez darba bija kopš aprīļa, kad atstāja Florences "Fiorentina" galvenā trenera amata. Šī viņam nebūs pirmā darba pieredze Milānā, jo no 2016. gada novembra līdz 2017. gada maijam viņš trenēja "Inter" vienību. Tāpat no slavenākajiem Itālijas klubiem viņš trenējis arī Romas "Lazio".

Tāpat kā iespējamie Džampaolo aizstājēji tika piesaukti cits bijušais "Inter" treneris Lučiāno Spaleti, kā arī savulaik slavenie futbolisti Dženāro Gatūzo un Andrijs Ševčenko.

Pēc septiņām Itālijas čempionāta kārtām "Milan" komanda no kopvērtējuma līderes Turīnas "Juventus" jau atpaliek par desmit punktiem. Pagājušajā sezonā vienību trenēja Gatūzo, bet neiekļūšana UEFA Čempionu līgā lika viņu aizstāt ar Džampaolo, kurš pirms tam trīs sezonas vadīja "Sampdoria".

Izmantotie resursi:
https://uk.sports.yahoo.com/news/br...